Detall intervenció

Sobre "Ciutadanos": AQUESTA "GENT" HA ENTRAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA...

Intervenció de: Farnés | 09-11-2006


El dirigent de Ciudadanos que va dir que Catalunya 'em sua la polla' va ser expedientat per assetjar sexualment a alumnes de l'Autònoma. Els dirigents de Ciudadanos-Ciutadans de Catalunya són un ramillete de freaks. No descobrim la sopa d'all. Dissabte estaven d'allò més exultants després d'haver omplert fins dalt el Palau de la Música.

Segons confessava un dirigent ciutadà a alguns periodistes presents, van triar fer l'acte al Palau a proposta d'Albert Boadella perquè 'és un temple del nacionalisme català'. Per 'tocar els collons als pujolistes i als d'Esquerra' va dir textualment. Quin nivell. Boadella, per cert, nova ser present a l'acte i va despatxar la seva absència enviant una salutació escrita que va resultar ser la mateixa que va llegir en la presentació de Ciudadanos al teatre Tívoli al mes de març. Quin farsant. Quin dropo.

Però el bo i millor van ser les intervencions de la cúpula del partit lerrouxista i els seus líders espirituals. D'entre elles va destacar la d'Ivan Tubau que, en un clar intent de cridar l'atenció, va repetir les paraules de Pepe Rubianes a TV3. Tots els busotaires recordaran que en ple debat de l'Estatut i davant l'ofensiva del front mediàtic del PP, Rubianes, a preguntes de què li semblava la unitat d'Espanya va respondre que li suava la polla'. Tubau, el molt notes , va repetir aquestes afirmacions de l'actor canviant Espanya per Catalunya. L'única diferència: Rubianes i Albert Om van haver d'anar a judici i a Tubau li sortirà gratis. Així és l'oasi català.

El ciutadà Tubau és un personatge amb un currículum ben peculiar. Va començar vinculat al cine porno escrivint guions i dirigint algun curtmetratge d'aquest gènere. Anys més tard va aconseguir plaça de professor de redacció periodística de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on avui és catedràtic de periodisme cultural i alhora articulista de El Mundo, entre altres. A tots els sidrals d'exaltació espanyolista que hi han hagut els darrers anys a la universitat hi ha estat present encarant-se violentament amb estudiants que protestaven per la presència de Vidal-Quadras i Jon Juaristi a la UB (desembre de 1999) o Fernando Savater i Goztone Mora (2003) també a la Central.

Però Tubau, a més del seu caràcter violent i exaltat, és conegut a la seva universitat pels capítols d'assetjament sexual a alumnes que ha protagonitzat. Un dels mes sonats va succeir el 1993 quan a mitja classe de redacció periodística va callar en sec i es va quedar mirant una alumna tot dient-li en veu alta "no puedo concentrarme viendo tu cara porque tienes pinta de chuparla tan bien...'". Els alumnes presents en aquella aula ho recorden molt bé. D'aquella promoció n'han sortit coneguts periodistes de TV3, caps de premsa o redactors de diaris que no obliden aquella escena tan desagradable.

La vexació de Tubau es va saldar amb un expedient que finalment no el va arribar a inhabilitar. Per això potser va continuar tirant la canya de manera vil a diverses alumnes, fet que va motivar altres expedients tot i que cap alumna va atrevir-se a portar-lo a la justícia ordinària i, tot plegat, també li ha sortit gratis.

Així són els líders de Ciudadanos. No ens estranya doncs que a Tubau, de tan calent que va, li suï la polla. Quin pocavergonya.


Respostes

  • RE: Sobre "Ciutadanos": AQUESTA "GENT" HA ENTRAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA...
    Àfrika Winslet | 09/11/2006 a les 17:27

    Aquest és un escrit que circula per internet via mail, o almenys així el vaig poder llegir jo.
    No m'agrada gens la ideologia d'aquesta "gent" (com dieu) però estem en democràcia i hem d'acceptar els vots que han obtingut. De totes maneres no cal tant rebombori, al cap i a la fi amb tres diputats al parlament no podran decidir ni què volen de postre al menú de la cantonada... jeje.

    petons.
    • Del que cal preocupar-se
      brideshead | 09/11/2006 a les 17:34

      és perquè han tret tres diputats.... I la legislatura que ve? Només tres, també, o cap, o deu?

      És ben lògic que la societat vagi canviant, però no el respecte i l'educació. Són principis bàsics de la democràcia.
      • RE: Del que cal preocupar-se
        Anònim | 09/11/2006 a les 17:46

        Només cal que no hi hagi tanta abstenció en les següents eleccions perquè no tinguin representació parlamentaria.
        • No crec
          brideshead | 09/11/2006 a les 18:14

          que el tema sigui tan directament proporcional com apuntes... Però en tot cas, l'abstenció ciutadana és el primer símptome que avisa que alguna cosa no va bé.
  • Arcadi Espada a Agora del canal 33. Per cert, Farnes ets de Santa Coloma?
    Empreses Poètiques Platja de l'Almadrava | 09/11/2006 a les 18:13

    El contertuli més riducul de la historia. Primer parlant en castellà, despres en català per contestar al final del programa, i si no li venia bé tornava en castellà. Tots son tan "xulos"els de Ciutadans de Catalunya? que faran quan arribin al poder? Eliminaran per decret el català? Ja veig l'enunciat: "En el dia de hoy, la eliminacion de la lengua catalana ha sido total, llegando nuestros campos de exterminio, a sus objetivos finales".
    • RE: Arcadi Espada a Agora del canal 33. Per cert, Farnes ets de Santa Coloma?
      Farnés | 09/11/2006 a les 20:30

      Aquesta gent, són uns inpresentables.
      -sóc de Barcelona, de la vila de Gràcia!

      Salut i força!

      Maria Farnés

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.