Detall intervenció

Sembla que aquest forum te mes gracia

Intervenció de: crow6 | 23-11-2014

te mes gracia que fa un temps, felicitats.


Respostes

  • RE: Sembla que aquest forum te mes gracia
    Fidel Català | 23/11/2014 a les 21:03
    Ara és quan em toca dir la meva, però em callaré, no voldria estroncar el follet (duende).

    Ostres Crow! feia temps qe no et veia per aquí, també serà per culpa del follet?
    • per cert...
      Fidel Català | 23/11/2014 a les 21:04
      que encara recordo una festa que vares muntar amb unes amigues franceses.... ja fa temps eh?
      • si la cosa es
        crow6 | 23/11/2014 a les 22:28
        la cosa va anar primer molt be, bon rollo per tots, al caftan tots tres jo era el rei del mambo, en vem fer unes cuantes de porcades, a mes jo em vaig enconyar per un nano precios, el germanet de la Iolena, que ufc quin nano no t'ho imagines era una cosa sabia fer de tot ens vem ficar en coses una mica brutes ell volia molta marxa i les nenes no me les treuia de sobre no se tio qui ho portava ens vem infectar duna merda que encara em ronda. Verd, tot verd, ja mentens, i quin mal quin puto mal. Ara vaig una mica amb cuidado si vols que et digui. Ara tinc una novia ben guapota te un cul com no se com un piano, saps allo que fa dos repetxons, la tia es una marona i em cuida i esta loqueta per mi i els meves poesies, ki va el morbo, tenim la casa plena dolor de incienso i mi he acostumbrat, a vegades fem una parade ella recita poemes meus i balla, es una neneta fabulosa soc felis. Que et vaigui be i ja saps no et fiquis als forats si no es tan ben netejats ens veiem
  • RE: Sembla que aquest forum te mes gracia
    Fidel Català | 24/11/2014 a les 18:19
    ostitutiu, ara si que flipo en colors, m'has fet anar a altres temps amb aquestes històries teves i ara amb una marona que et deu fer el sopar i altres mimitos, no saps la sort que tens tiu!

    Jo, després del despenjar-me de la meva ja veus, que em faig dir transparent perquè no em veuen ni els follets! Sort de la meva xicota menuda que de tant en tant em convida a sopar amb el seu noi.

    Ja xerrarem crow!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.