Detall intervenció

RE: aisss Vlady, tinc dies tristois

Intervenció de: jaumesb | 13-02-2009


el papa ara t'és més present que mai

has llegit Solitud?

n'he de fer un treball


Respostes

  • Per a mbonet... porto estona pensant com contestar-te
    Calderer | 12/02/2009 a les 23:22


    I la veritat és que no sé què dir-te. Dono per fet que tu no t'has sentit ofès (una mostra d'intel·ligència) però que pot haver-hi alguns valencians que es poden ofendre o fer-se els ofesos. Ara, és responsabilitat meva? Jo defineixo un personatge que és un malparit i a més borratxo, coix, sabater i valencia. Tant els coixos com els alcohòlics (dues malalties o defectes físics) es podrien ofendre....i els sabaters, no oblidem els sabaters. Si ens guiem per criteris "politicament correctes" escriurem unes narracions que no ofendran a ningú però iseran insulses i sense tremp.
    Per altra banda hauràs endevinat perquè el personatge és valencia...he aprofitat un personatge de la novel·la que estic escrivint...fa un mes vaig demanar insults en valencià i molts vau col·laborar (em sembla que tu també, ara mateix no trobo el full on tinc apuntats els insults-renecs i qui me'ls va proporcionar).....vull dir que m'encanta..."vos fotré les panolles pel cul! recollons!". Per això és valencià...i també perquè és un foraster, algú que viu a "una caseta a ls afores del poble"

    I encara més pensava que el tema lingüistic-polític estava superat a València....vull dir que Ells ja no es preocupaven pel tema perquè se sabien vencedors i es dedicaven a fets més substanciosos: negocis, requalificacions, comissions... però pel que dius es veu que no és així. O potser segueixen amb la cançoneta de sempre per desviar l'atenció?
    Resumint: no sé que dir-te...per a qualsevol amb sentit comú que el personatge sigui valencià no li ha de representar cap problema, igual que sigui sabater, coix, alcohòlic,,, i si no té sentit comú...... em sembla que tots els autors i lectors d'aquesta pàgina en tenen o sigui que no cal continuar.
    I per acabar: t'ha agradat el meu conte? És creible el personatge?
    Salutacions

    Lluís

    • Quin dia portem no? Serà això d'apropar-se el divendres 13 (no+)
      deòmises | 13/02/2009 a les 01:41

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.