Detall intervenció

Premiem la teva opinió

Intervenció de: elrikes | 19-06-2006


La web interplanetaria.com compleix dos anys de funcionament en la xarxa, fent ressò dels llibres de gènere publicats en aquest país en català. Però no només volem ser un altaveu de les editorials sinó un lloc de trobada dels qui llegim ficció escrita en la llengua que ens agrada, el català, i dels qui busquen una opinió abans de comprar un llibre.

Per això, interplanetaria.com organitza un sorteig entre tots els qui es connectin i deixin la seva opinió sobre els darrers llibres que han llegit. No busquem una crítica profunda però si almenys tres línies amb lo bo i dolent de la novel·la o por què recomanaríeu o no la novel·la.

El sorteig està composat per un lot de 5 llibres (darreres novetats i en perfecte estat) de les editorials que col·laboren amb interplenateria. No et costarà res participar-hi, tant sols dos minuts per registrar-te i deixar la teva opinió. El període de participació s'obre a partir d'avui i fins a 16 de Juliol.

En cas de que no trobeu el llibre a la biblioteca de la web, envieu-nos un mail a redaccio@interplanetaria.com i ho solucionarem.

Us esperem.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.