Detall intervenció

Perquè el meu altre jo es diu Autobahn

Intervenció de: Florenci Salesas i Pla | 01-05-2008


Cosa que segurament al 99'9% d'RC l'importa ben poc (cosa que seria, de llarg, el més saludable) però per als que pugueu tenir un cert interès, l'altre dia vaig rodar una peliculeta amb la meva barateta camera i vaig fer un muntatge sobre una versió -que també vaig reduir doncs l'original dura gairebé 24 minuts!- d'Autobahn, la obra musical que dona lloc al pseudònim.
Autobahn va ser gravada el 1974 i, us puc ben assagurar, que si bé ja feia temps que existia música gravada amb sistemes electrònics, no hi havia res de semblant al planeta, tan minimalista, irònic i maquinal. Aquests senyors ja feia uns quatre anys que anaven a la seva bola però això va ser el seu primer "èxit". Caldria esperar uns cinc anys més per a que se'ls comencés a copiar a base de bé, i a ells, que els portaven deu anys d'avançament a tots plegats (van començar el 1969) rebent pals i discriminació del món musical del moment) se'ls confongués amb la resta. La ignorància humana és infinita, que hi farem...

Autobahn, dels elegantíssims alemanys Kraftwerk:



Respostes

  • Florenci!
    F. Arnau | 01/05/2008 a les 12:28

    Vull dir-te que m'ha agradat molt el teu muntatge. Ets tot un artista!

    Salut!

    FRANCESC


    • Oh, Danke! ;)
      Autobahn | 01/05/2008 a les 12:38

      El que té conya és que el trajecte el vaig fer amb un Mercedes Benz (no meu, què soc pobre com una rata: el meu cotxe és un Citoën 2 Cv de l'any 79!) la més pluscuamperfecta marca alemanya :D

      Gràcies pel comentari i per haver-te empassat els gairebé sis minuts que dura la cosa. Què algú et doni part del seu temps per a mirar una cosa que pot ser una pedra esempre em mereix un gran respecte.

      Auf Wiederssen Francesc, maco!


      Florenci
      • De res home...
        F. Arnau | 01/05/2008 a les 15:10

        ... per cert:
        Que m'ha fet molta gràcia la quantitat de ciclistes que circulaven per la carretera. T'ho dic perquè abans practicava el cicloturisme, encara que ho vaig deixar una mica pel perill dels cotxes (millor dit dels que els condueixen).

        Salut!

        FRANCESC

        PS Osti nano, quina canya això del 2 cavalls. Recorde un que tenia un amic, que nosaltres anomenàvem "el pato" (al 2CV...) Quantes aventures!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.