Cercador
Llista categories
Detall intervenció
Per tu allan .....
Intervenció de: Angel Negre | 27-05-2009
Sardines amb escabetx
(be, escabetx escabetx, no...)
Neteja les sardines, no cal dir que com mes fresques millor .. oi !!
Per netejar-les jo ho faig amb les mans, els hi trenco el cap i al mateix tems amb el dir els hi trec ells budells, (es fàcil i ràpid).. despres una mica d'aigua per treure l'escata i llestos
Desprès enfarinades es fregeixen amb força oli, amb quatre o cinc alls pelats dintre
Les retires de l'oli i a la mateixa paella, i tirem una gotet de vinagre, in gotet d'aigua, pebre vermell, unes fulletes de llorer i les herbes que tinguis per casa (maria no val)
Ho remenes tot una mica amb el foc encès, i ho tires damunt les sardines, una vegada fred i reposat ja es poden menjar
La avantatge , es que així poden durar dintre la nevera quatre o cinc dies, i la veritat, com mes temps passa mes bones estan.
gege
Respostes
-
encara que només la convidis a ella...
angie | 27/05/2009 a les 17:41
jejejejejejeje, hooooooooooooooola!!!!!!!!!! un plaer veure el teu nom per aquí! (perquè ràpidament em ve al cap la resta)
Una recepta que jo també he fet algun cop. Dono fe que està molt bo!
Una recepta amb més feina :
Boquerons o anxoves o sardines farcides amb formatge fresc i mongeta verda i després enfarinat i a la paella.
No cal dir que el tamany del peix ha de ser mitjanet, oi????.
Petons a tots dos! (encara que no sé si el de les ales negres el voldrà, si no és que ve "adobat", jojojo)
angie
-
RE: i com que jo també cuine
rnbonet | 27/05/2009 a les 19:46
'angie', xicona!... Això del "tamany del peix" m'ha arribat a l'ànima!
'allan' i 'angie' : ¿Heu provat l'aladroc -seitó- desbudellat i sense espines, simplement rebossat amb ou i una mica enfarinat, amb una picadeta d'all i pebrella? (herba aromàtica endèmica de la comarca, semblant a la sajolida). Dóna unes ganes...!!!...
-
juuuuuuuuuas, bonet!
angie | 27/05/2009 a les 20:51
em surt sense adonar-me'n!!!!!!!!!!!!! m'ho hauré de fer mirar... (aihahaha, altre cop!)
Respon a aquesta intervenció
Nous recomanats editora
Últims comentats
- A LA DERIVA (13 comentaris)
- El bes (9 comentaris)
- La sal atrapada en la memòria (13 comentaris)
- Campi qui pugui (2 comentaris)
- MIGDIADA (2 comentaris)
- INTERVENCIÓ ANAMÒRFICA (1 comentaris)
- SI N’HI HA DE GENT RARA!... (1 comentaris)
- Reivindicació (3 comentaris)
- Ara que tinc mig segle i tres lustres (3 comentaris)
- Persona interposada (2 comentaris)
Nous més llegits
- MIGDIADA (900 lectures)
- POEMA HUMITÓS (409 lectures)
- VERGONYA DE POLÍTICS (346 lectures)
- La sal atrapada en la memòria (330 lectures)
- Mentre couen les mongetes, escric (284 lectures)
- DARRERS DIES (236 lectures)
- En directe des de la plaça de Sant Sebastià (200 lectures)
- A LA DERIVA (176 lectures)
- A la platja! (174 lectures)
- I és aleshores... quan tot passa (146 lectures)
Nous més comentats
- La sal atrapada en la memòria (13 comentaris)
- A LA DERIVA (13 comentaris)
- Mentre couen les mongetes, escric (10 comentaris)
- El bes (9 comentaris)
- A la platja! (7 comentaris)
- L’estel petit i llunyà (7 comentaris)
- d'avui i d'ahir (7 comentaris)
- I és aleshores... quan tot passa (6 comentaris)
- Amb ganes de CONVERSAR (6 comentaris)
- Terra estimada (5 comentaris)
Nous més votats
- A LA DERIVA (Agrada a 3 relataires)
- POEMA HUMITÓS (Agrada a 3 relataires)
- Amb ganes de CONVERSAR (Agrada a 2 relataires)
- I és aleshores... quan tot passa (Agrada a 2 relataires)
- El bes (Agrada a 2 relataires)
- Mentre couen les mongetes, escric (Agrada a 2 relataires)
- DARRERS DIES (Agrada a 2 relataires)
- Ara que tinc mig segle i tres lustres (Agrada a 1 relataires)
- Vint nanoocurrències sobre GARGOTS. (Agrada a 1 relataires)
- Reivindicació (Agrada a 1 relataires)