Detall intervenció

Per Llampec

Intervenció de: OriolFontelles | 29-06-2008


Respecte a allò que deies de les falsificacions dels mails. Fent copiar pegar a un arxiu word potser es podria retocar i falsificar. però reenviant el mail, un cop votat el repte guanyador i deslligat el conflicte, veig molt difícil una falsificació. És clar que, també han robat alguna vegada les joies de la corona anglesa.
Sincerament, a mi em passa el mateix que amb l'eurovisió: em sobren les votacions, em sobra el veredicte, em sobra el fet que hi hagi un guanyador. Però si hi ha de ser, que "diver" no? saber qui és l'autor fins que s'ha escollit el poema guanyador no?... i si hi ha rifirafe i surten tres poetes que reclamen l'autoria de l'obra magna escollida per a la glòria... que "diver" veure el conflicte, i la polèmica, i les baralles, i l'ego lluitant per no morir ofegat en l'anonimat dels perdedors... oh...! quin drama...! digne de fer-ne una òpera...!
Sigui com sigui, és parlar per parlar, perquè a mi no m'importa gaire que es decideixi. Tot m'està bé. Només volia donar la sincera opinió del torracollons del fontelles.
Perdona no haver respost abans, però és que estava meditant ran de la mar nostra.


Respostes

  • Per a OriolFontelles i llampec
    deòmises | 29/06/2008 a les 23:43

    Com ja he comentat a en llampec, crec que si s'accepta que tothom pengi els poemes amb l'usuari "reptepoetic", es podria trametre abans de penjar-lo al fòrum, al mail del jutge o proposador.

    Havia pensat, a més, que si guanya independentment un autor o un lector, a l'hora de proposar el següent podria adjuntar el correu per facilitar aquest sistema (si s'acaba consensuant i acceptant aquesta manera de penjar els poemes).

    Aquí deixo una nova opinió, d.
    • RV:Per a OriolFontelles i llampec
      Jimbielard | 30/06/2008 a les 00:28

      Estic d´acord amb trametre els poemes permail al jutge o proposador, però que us sembla si fos el mateix jutge qui penjes tots els poemes recollits ún cop finalitzat el termini del repte? això faria més interessant el repte per la intriga i de ben segur que només el jutge sabria quin son i a qui pertanyen els poemes.

      aixo si. el jutge o proposador, hauria de publicar el seu mail al proposar el repte...

      bona nit a tots!

  • jo penso com l'oriolfontelles
    gypsy | 30/06/2008 a les 15:59

    i els altres que hi esteu d'acord, subscric tot el que diu, àdhuc, lo del "divertit" i amb factor sorpresa.

    gypsy

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.