Detall intervenció

Mort del Repte Clàssic: noves oportunitats

Intervenció de: David d'Argent | 20-11-2014

No tinc gaire trajectòria a Relats en Català (RC); de totes maneres puc dir que vaig ser testimoni privilegiat de la mort del Repte Clàssic, en convocar-ne (si no vaig errat) l'última edició que s'ha fet, amb un únic participant que va declinar prendre el relleu.

Comprenc la nostàlgia que pot despertar aquest trist esdeveniment entre la vella guàrdia d'escriptors fidels que habita aquest fòrum, però com diu amb molt sentit pràctic el refranyer castellà, jo penso... "A rey muerto, rey puesto".

Hi ha multitud de propostes interessants per escriure, a la Xarxa, i més innovadores. Jo hi participo en algunes, però també he creat la meva pròpia. Si voleu participar-hi, hi sou benvinguts:

La Lliga de MicroRelataires Catalans
http://llmrc.wordpress.com/

Potser és hora de deixar descansar els morts. O potser és hora de ressuscitar-los, no ho sé. En qualsevol cas, sapigueu que disposeu de les dues opcions.


Respostes

  • RE: Mort del Repte Clàssic: noves oportunitats
    rnbonet | 20/11/2014 a les 17:02
  • RE: Mort del Repte Clàssic: noves oportunitats
    brins | 21/11/2014 a les 09:18
    Cap dels reptes que hem organitzat ha mort, tan sols resten adormits i cal despertar-los.
    Tant de bo que també poguéssim desvetllar el Nanorepte. Era un repte àgil i amè que permetia desenvolupar la nostra capacitat de síntesi.
    • RE: RE: Mort del Repte Clàssic: noves oportunitats
      David d'Argent | 21/11/2014 a les 10:11
      Genial, si algú aconsegueix despertar-los m'hi apuntaré.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.