Detall intervenció

Mena Guiga = Anaïs = montsepema = Marilyn = blodymaruja = Verdulaires

Intervenció de: -- [torna la normalitat] | 25-05-2012

Mena Guiga = Anaïs = montsepema = Marilyn = blodymaruja = Verdulaires


--------------------------------------------------------------------------------
Totalment d'acord:

Vaja, la creuada per la “llibertat” arriba a la guerra de guerrilles: Atrevir-se a escriure dictador de comentari a un article que no t’agrada. En temo que hi ha un col•lectiu al que se l’hi ha pujat la supèrbia al cap i rebutja tot i a tots qui no abracin la seva filosofia.
Jo no m’havia manifestat mai, sóc massa nova, però seguia amb sorpresa els esdeveniments. I ara, per al•lusions (veieu la meva pàgina)em prenc el dret d’opinar:
Un fòrum NO ÉS Feisbuc ni Piulades. Potser convindria que entenguéssiu que hi pot haver relataires que volen el fòrum per comunicar-se seriosament, que els destorba trobar comentaris aliens al seu post, àdhuc si és un post dirigit directament a un nick concret. No cal escriure qualsevol reflexió a TOTS els posts, ni fer un post de qualsevol reflexió!. Que els molesta trobar les seves entrades desplaçades a la segona pàgina el mateix dia de penjar-les. Que pensen que totes les converses personals es poden fer a les xarxes socials deixant espai al fòrum.
Com amiga que no seré, després de la invasió del meu espai, us dic que el vostre enrocament en defensa de la vostra “llibertat d’expressió” amb cada vegada més intervencions reivindicatives, s’adiu molt poc amb el respecte a la “llibertat d’expressió” dels demés, que si han pecat d’alguna cosa és de prudència intentant fer-vos comprendre aquestes raons amb educació.
Sé que generaré polèmica i em cauran al damunt, però algú ho havia de dir.

Floribunda cabrejada per la invasió.

______________________

No vull parar, MarcFreixas, perquè ha estat aquesta colla la que les últimes setmanes s'han dedicat a putejar al personal, negant l'oportunitat d'expressió, abarcant tot el fòrum i ficant-se per tot arreu. No. No penso parar.

(No va amb tu, MarcFreixas)


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.