Detall intervenció

Gràcies!

Intervenció de: franz appa | 28-04-2011

Gràcies per la feina feta, jutgessa. Has fet un magnífic debut ...malgrat haver de tenir un uller posat en el Madrid-Barça, que de fet és un clàssic (potser el GRAN CLÂSSIC.. ai, si em sentíssin els doctes filòlegs acadèmics!).
I enhorabona al guanyador: ara et toca rumiar!


Respostes

  • Em sap molt greu, va ser una badada
    XvI | 28/04/2011 a les 21:47
    Ho sento! No me n´havia adonat. Sempre poso les paraules a mida que escric el relat, pero aquesta vegada vaig pensar que ja les inclouria després. I després retallant per no passar-me de les 821 me´n vaig oblidar.
    Felicitats per l´exit de convocatoria i per la feinada que t´has pres amb els comentaris.
  • Moltes gràcies, Englantina!
    nuriagau | 28/04/2011 a les 22:50
    Noia, trobo que te n'has sortit molt i molt bé! I, amb el teu estil benevolent, ens has regalat uns comentaris generosos i amables (al menys, per la part que em toca).
    Celebro haver participat en aquesta edició tan ben acompanyada de bons relats.

    Felicito al Xvl per aquesta narració d'exploradors de ciència-ficció tan fantàstica!

    Us garanteixo que l'Englantina és molt bona persona i que no ha fet la tria per amiguisme.
  • Gràcies!
    franz appa | 28/04/2011 a les 23:40
    Gràcies per la feina feta, jutgessa. Has fet un magnífic debut ...malgrat haver de tenir un uller posat en el Madrid-Barça, que de fet és un clàssic (potser el GRAN CLÂSSIC.. ai, si em sentíssin els doctes filòlegs acadèmics!).
    I enhorabona al guanyador: ara et toca rumiar!
  • Hahaha!
    Englantina | 28/04/2011 a les 23:47
    Sou fantàstics tots. Crec que he comès alguna novatada, però com que veig que no me l'heu tingut en compte, moltes gràcies!!!
    Ja ens diràs cap a on hem de tirar ara, Xvl. Per cert, de bon rotllo: has pensat en posar-te un nick més fàcil de pronunciar? (és broma, de debò...)
  • Gràcies per la part que em toca...
    deòmises | 29/04/2011 a les 01:28
    ...per la benevolència dels teus comentaris als meus treballs. I et diré que normalment uso les esdrúixoles en els meus títols. De vegades més encertats, de vegades menys... Com en aquest cas. Malgrat tot, gràcies. I felicitats a en Xavi pel Repte aconseguit i a la resta de companys de Repte que han sabut crear veritables joies... (vaig duplicar la presència de tres de les quatre paraules clau i, per si no feies massa cas al 'fora de concurs', vaig descuidar voluntàriament 'colossal', la més fàcil d'encabir un cop es descobria un fet de tanta magnitud...).

    Pel que fa al meu company Ayurveda, dir-te que també n'està, de satisfet. La semblança dels dos noms (a més d'esdrúixols) és aquest intent de confondre sentiments i lectures. Cal estar atent en aquestes Memòries amnèsiques que, com indica el subtítol, ja en té 7 lliuraments [algun dia serà tramesa la resta de les parts]. Però això ja són coses d'Ayurveda, que també juga amb les esdrúixoles...


    d.+Ayurveda
  • gracies, DS!
    NUNU | 29/04/2011 a les 08:39
    crec que te n'has sortit prou be d'això de fer els comentaris. Fins i tot el meu relat, que no ha estat ni molt menya a l'alçada de la resta, ha rebut un comentari benèvol.Potser si que era original la manera de tractar el tema, però demano disculpes per haver-me a trevit a penjar-lo sense dir que era "fora de concurs", com si cregués que seria comparable a la resta.
    He llegit tots els relats, i la veritat és que crec haver après molt només de llegir-los.
    Cal felicitar l'Xvl pel seu relat. En 821 paraules ha condensat la pel·lícula que m'he projectat jo en llegir-lo, i que potser duraria hora i mitja.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.