Per poder comentar relats has d'estar registrat, si ja ho estàs valida't

Detall intervenció

Estic totalment d'acord amb el sangifetge. És un ésser tenebrós, aquest premi Nobel. Un tipus repulsiu, vaja...

Intervenció de: bellissima | 08-10-2010


...que aplicaria els criteris de la classe dominant a la qual pertany d'extermini sistemàtic. Com van fer amb els indígenes. La mentalitat a Sud-Amèrica és la mateixa que fa 500 anys. Hi he estat, en total, uns quatre mesos, i ho he viscut de ple.

En fi, que la seva mentalitat va més enllà del que és estrictament caciquil. Però no m'estenc més.

Una abraçada!


Respostes

  • Com vaig dir ahir...
    copernic | 08/10/2010 a les 13:51

    recomano ferventment "La fiesta del chivo" que em varen aconsellar en Maurici i en Foster, un excel.lent retrat de les dictadures i dels mecanismes psicològics que les perpetuen. Sobre el tema de dissociar les opinions o idees de la literatura crec que és imprescindible. D'altra manera, com diu en Maurici ens quedaríem amb ben poca cosa. Recordem en Josep Pla. franquista, misògin, mal caràcter i en canvi és segurament el més gran prosista que tenim. Tots els que heu llegit els seus llibres ho podeu testimoniar. Com es poden barrejar el lirisme o el retrat exacte d'una època i d'uns personatges irrepetibles, Sagarra, Xènius, Gaziel amb unes opcions polítiques o una manera de ser. Ens agradarà o no ens agradarà, el trobarem fantàstic o plasta, evocador o avorrit però no posem ingredients en el mateix plat que no casen mai.
  • bon "xurro" aquest!!! gràcies a tots! n+
    angie | 08/10/2010 a les 15:25

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.