Detall intervenció

De qui parles?

Intervenció de: Miquel Bohigas Costabella | 22-05-2005


Si no fos per allò de demòcrates progresistes, em pensaria que fas referència al quefaços de l'esgèsia romana. M'equivoco?


Respostes

  • De qui parles?
    Miquel Bohigas Costabella | 22/05/2005 a les 19:57

    Si no fos per allò de demòcrates progresistes, em pensaria que fas referència al quefaços de l'esgèsia romana. M'equivoco?
    • Doncs sí, miquel
      qwark | 22/05/2005 a les 20:27

      T'equivoques. El Cavaller fa referència a aquells que "segueixen les modes" i, per tant, estan a favor de que els gais, com era?, "es llencin dintre d'un pou negre".

      Bé, Cavaller, trobo que l'expressió és una mica humor de "traç gruixut". Jo no tinc res a favor ni en contra dels gais (ni tinc amics ni enemics gais). Sincerament no és un tema que em tregui la son, però ja m'està bé que estigui de moda respectar el que aquestes persones vulguin fer amb la seva vida privada.

      Ja sé, abans estava de moda cremar-los a la foguera, humiliar-los, ficar-los a la presó. Hi ha gent - no dic que siguis tu, Cavaller - que potser té nostàlgia d'aquelles èpoques. Però que hi farem els temps canvien. Ara els negres poden seure a l'autobús, les dones poden votar i els homosexuals poden ser ciutadans respectables.
  • RE: Hi ha que no pensar com ells
    moher | 22/05/2005 a les 22:51

    Jo és que no hi veig discussió possible.
    Cada persona és lliure de viure amb la seva orientació sexual i no veure's perjudicada per aquesta. Ni modes ni hòsties, s'hauria d'haver fet ja fa molt de temps...

    De totes maneres, tu també estàs en el dret de dir la teva, no? Jo no hi estic d'acord, però.

    Apa, que vagi bé!

    moher

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.