nyull

0 Relats, 0 Comentaris
0 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de nyull

  • No s'han trobat relats.

Últims comentaris de l'autor

  • nyull | 04-06-2005

    Sí, sóc un dels dos i ja hem sopat junts, per cert.

    Si una família es despulla després de veure algun exemple és perquè ja ho ha fet o duu en ment de fer-ho; es difícil que sorgeixi com a descobriment espontani, sense reflexió prèvia.

    La nuesa que els nuditistes defensem té molt a veure amb el que fa aquesta família: cada membre fa el que el seu ego li deixa fer o allò que li ve de gust. I probablement seran capaços de defensar qualsevol persona que decideixi fer el que li vingui de gust, sempre que ho faci sense un tarannà provocador.
    Cal que sàpiguen, però, que realment l'expressió en nuesa és una llibertat i no una ficció d'aquestes pàgines.

    Callar davant l'abús que pateix una altra persona, més si ens és pròxima, ens converteix en part dels repressors i/o del problema.

    Els vots i premis es solen atorgar per raó d'amistat o d'ideologia prèvia. Que hi hagi sort!

  • nyull | 02-06-2005 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt el relat, pel bon maneig que mostres dels sentiments, però t'haig de dir que aquest home nu probablement portaria un altre tríptic i uns quants documents més per la seva defensa. Gairebé li podria posar nom, a triar d'entre dos. Això ho dic perque un portador del tríptic que tu esmentes, tindria probablement un tarannà de nudista o naturista conservador; com a conseqüència aniria, més probablement a platges on l'expressió de la nuesa estigui més consolidada o en grup.

    Em sobta la facilitat amb què l'home nu convenç als municipals i amb què la nena, el pare i la protagonista decideixen prescindir del banyador. Cal tenir-ho ben clar per deixar de banda tota la repressió que ens han internalitzat y que sovint ens obliga, sense ni adonar-nos-en a prescindir d'espais de llibertat pròpia insospitats.

    També trobo difícil que hi hagi gent tan inconscient que sigui capaç de saltar-se la llei, en atemptar contra la llibertat sexual d'una dona i que tot seguit truquin la policia municipal per denunciar allò que creuen un delicte.

    M'ha agradat en canvi que plantegis la possible convivència pacífica i mútuament respectuosa de diverses persones, tant si van nues com vestides, així com el fet que diverses persones surtin en defensa d'un home nu. Aquesta convivència i l'adquisició de la capacitat per defensar una persona nua hauria de fer-se realitat, ja que la nuesa no és prohibida enlloc i és per tant una llibertat , al menys teòrica.

    També m'ha fet recordar el temps en què vaig ajudar en la correcció de l'original del Pedrolo, quan tenia divuit o dinou anys...

    La part de ficció la trobo excel·lent. La que té a veure amb la realitat és millorable. És clar que només és una obra de ficció i potser me n'oblidava...