Detall intervenció

Repte clàssic DCCVIII - El penediment - COMENTARIS I VEREDICTE

Intervenció de: lisboa | 17-09-2023

Dips de Joan Colom .

Gràcies per la teva participació Joan, d'entrada et diré les pegues que hi veig: una objectiva, has sobrepassat les 400 paraules i l'altre més subjectiva, el teu escrit, més que un relat, sembla un assaig.
Ara bé. El que expliques és molt interessant, jo ho desconeixia del tot . Entenc que l'última part de l'escrit és d'invenció pròpia. Jo tinc gossos, a partir d'ara ja vigilaré amb les picades de mosquit!

Tensió d'Aleshores.

Gràcies per la teva participació Aleshores. Començo per les pegues, en aquest cas del tot subjectives, potser en algun punt del relat en dones massa explicacions, vull dir que amb el que mostres ja n'hi hauria prou.
Ara bé, el relat està bé, sobretot com retrates aquesta plaga de la nostra societat, la violència irracional generada per autèntiques bajanades, un partit de bàsquet, en aquest cas.

A casa de Kefas.

Gràcies per la teva participació, Kefas. Les pegues, molt subjectives, m'he quedat una mica intrigat ... Penedida de no haver-li fet cas a l'amant fins ara? Penedida de no haver-li-ho dit al protagonista fins ara, imagino. M'ha quedat poc clar. Ara bé, el relat és molt divertit, això de ser adaptatiu m'ha fet somriure mentre et llegia, i té un bon final. És el relat que més m'ha agradat i, per tant, et torno la pilota, vull dir, la tasca d'organitzar el proper repte, espero que tinguis més capacitat de convocatòria que jo.

Gràcies als tres participants! M'ho he passat molt bé llegint-vos.


Respostes

  • RE: Repte clàssic DCCVIII - El penediment - COMENTARIS I VEREDICTE
    aleshores | 17/09/2023 a les 18:01
    Gràcies pels comentaris i felicitats al guanyador, Kefas.
  • RE: Repte clàssic DCCVIII - El penediment - COMENTARIS I VEREDICTE
    kefas | 18/09/2023 a les 10:51
    Em complau que t'hagi agradat el relat. Si et digués que és autobiogràfic potser no t'ho creuries, i és cert que no ho és perquè no tinc senyora de la neteja ni sentit de culpabilitat ni la seva derivada, que és el penediment. I, si en tenen els meus personatges, són molt lliures de tenir-ne perquè, com a mínim, poden tenir les escasses llibertats que els puc concedir jo. En el fons és una revenja perquè jo no puc tenir les llibertats que voldria.

    Sé que això no és una resposta a la teva pregunta, però has de tenir en compte que els meus relats sempre són preguntes, no respostes i, qui soc jo per interferir en la voluntat dels meus relats?

    Et faig avinent la meva enhorabona per la teva estricta i imaginativa organització i remercio la participació dels meus companys de concurs.

    El proper relat serà una derivada-test del teu.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.