Detall intervenció

Regles del Grup de Sants

Intervenció de: GrupdeSants | 06-03-2010


La Primera regla del Grup de Sants és:
Ningú parla del Grup de Sants
La Segona regla del Grup de Sants és:
Ningú parla del Grup de Sants
La tercera regla és:
Els ànims de polèmica s'acaben quan algú diu "cagumelgrupdesants!"
La quarta:
Només dos trolls per post provocatiu
La cinquena:
Només un post provocatiu per dia.
Sisena:
S'escriu sense ànims de polèmica i sense faltes d'ortografia.
Setena:
Cada post provocador dura el que hagi de durar
I la vuitena i última regla és:
Si aquest és el teu primer vespre al Club... llavors... et toca llegir en veu alta.


Respostes

  • Regles de com amanir un GrupdeSants i fagocitar-lo sense ennuegar-se (SENSE ÀNIMS DE POLÈMICA)
    llamp! | 06/03/2010 a les 23:03

    De primer, s'agafen uns quants posts provocadors del GrupdeSants, que prèviament els haurem adquirit en el Fòrum de RC, gratuïtament, millor que a preu de saldo.

    Seguidament els abocarem en un bol de vidre i de dimensions apropiades a la seva neciesa i falta de contemplacions: hi afegirem un polsim de sal, un raig d'oli i de vinagre.
    ________

    Mentrestant: Es visitarà el blog del GrupdeSants (a RC), però que a Googlegroups són Taller de Sants: http://tallerdesants.blogspot.com/ i es comprobarà, com efectivament, NO ES POT DEIXAR CAP COMENTARI EN ELS SEUS ESCRITS, que no se sigui membre del contuberni-club Taller de Sants.
    ________

    Un incís:

    Consells per qui vulgui amanida de marisc amb Mahonesa: En no poder lligar la mahonesa, perquè de cop i volta se'ns ha tallat: recórrer a la nuriagau, al Calderer o a en Josep Gausachs i Marí, que sí en formen part del club i advertir-los seriosament del perill de patir salmonelosis a causa d'una mahonesa en mal estat o que repentinament se'ns ha tallat.

    Descartada l'amanida de marisc, que pot provocar més d'una gastroenteritis als relataires i trolls innocents que cauen en la xarxa de despropòsits del Grup de Sants, entre els quals m'hi ubico... optar per l'amanida tradicional.
    ________

    Un cop abocats i amanits els ingredients de l'amanida en un bol, mesclar-los amb un parell de pinses, espàtules o estris llargs de plàstic, metàl·lics o de fusta, preferentment... a tot estirar amb les mans, si prèviament ens hem rentat bé i amb sabó de mans.

    Servir fred, donat que és un primer plat i no se sap quin segon plat ens preparen els Sants de Déu i la Mare del Tano quan era gitano (va per tu gypsy). En plats fondos, sense omplir-los del tot, no fos cas que es desbordés el plat de comentaris al·lusius, il·lusòris, etc. i esquitxéssim la taula de vinagre i oli.

    Per a menjar l'amanida de GrupdeSants utilitzarem forquilla i ganivet.

    Descartada la guillotina, el matxet, la daga, la simitarra, katanes (va per tu, gypsy de la katana), la forca, la ballesta i armes de foc, granades, llençamíssils, bazooka, etc.

    (Kamikazes abstenir-se).

    I tot a punt: Punxar amb la forquilla l'amanida i començar a mastegar amb els molars i els incisius, evitant que ens quedin resquicis de menjar entre els forats de les dents, els molars, les genives i altres racons de la boca.

    Un cop ben mastegat, engolir sense dubtar i deglucitar la matèria prima amanida prèviament, per a obtenir un plaer crematístic i joiós com ho és la FAGOCITACIÓ DEL GRUP DE SANTS SENSE ENNUEGAR-SE.

    BON PROFIT !!!!

    (SENSE ÀNIMS DE POLÈMICA)
    • Veig que me n'escapo...
      Joan Gausachs i Marí | 07/03/2010 a les 10:57

      ... Jo, pobre de mi, sóc simpatitzant del Grup de Sants, entre altres coses, per motius de família, però només vaig assistir una vegada, i en pla d'espia, a les seves trobades relataires.
      Són bona gent!
      Ara bé, has citat un tal Josep Gausachs i Marí... no sé qui és, per tant crec, que quedo lliure i no formaré pas part de l'amanida que prepares.
      Tot és dit -com sempre-, sense ànims d'aixecar polseguera.

      Ens veurem a la calçotada?
      En taules... ben separades?
      • no sé no sé no sé
        llamp! | 07/03/2010 a les 14:09

        No sé massa perquè dius que no coneixes al Josep Gausachs i Marí, pq tu et dius Joan i llavors em preguntes si ens veurem a la calçotada en taules ben separades.

        Si realment no se sentís vostè identificat amb el nom que he esmentat en l'Amanida del GrupdeSants, tampoc hi hauria d'haver motiu per seure en taules... ben separades, no creu vostè, bon home?

        La qüestió és que sa filla, la Núria m'ha preguntat si seuriem a prop.

        Però com que no entro en polèmiques, ni molt menys familiars.... m'abstinc de tot comentari, ja sigui ofensiu o defensiu, sabent que en l'Amanida del GrupdeSants vaig emprar el nom Josep, sense haver consultat prou bé el nom d'en Joan, és a dir: vostè. Donat que vostè hi ficava cullerada en el tema de les Vegueries dels poetes i relataires i de la multidivisió de RC, vaig creure que vostè també formava part del GrupdeSants, ignorant si n'era molt o poc simpatitzant.

        I dit això i SENSE ÀNIMS D'AIXECAR POLSEGUERA, el dia de la Calçotada segui on vostè cregui més oportú, sense menystenir ningú... ni res. Tingui una bona vetllada i passi's-ho d'allò més bé al costat de la seva filla i de la resta de Relataires entre els quals m'hi trobaré jo i la meva senyora, que també esperem passar-ho bé en companyia dels demés... sigui en taules ben separades o juntes, si li he de ser franc... Sóc una persona molt franca i directa, no tinc pèls a la llengua i si s'ha de parlar, aquí un voluntari per discutir, parlar, xerrar, divagar, fer de contertuli, aportar sol·lucions als problemes mundials i de caire més familiar i tot el que convingui.

        I dit això, m'esfumo.

        llamps!



Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.