Detall intervenció

RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització

Intervenció de: cabrera | 05-02-2007


Hola, no ho he fet mai això, tinc feina,però trio la) o lc )


Respostes

  • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
    Àfrika Winslet | 05/02/2007 a les 00:42

    bones senyor invisibleeeeeee!! jejeje!

    Jo em quedo entre la C i la I.
  • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
    Unaquimera | 05/02/2007 a les 11:12

    Tal com vaig dir ahir en un moment en què el sistema em va deixar entrar, a mi la Ronda 1 m'ha anat molt bé, sense problemes, així que ...
    la a).

    Una abraçada a tots els experimentaires del Taller,
    Uq
  • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
    cabrera | 05/02/2007 a les 11:35

    Hola, no ho he fet mai això, tinc feina,però trio la) o lc )
  • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
    copernic | 05/02/2007 a les 19:10

    La e) indiscutiblement, sobre tot pels quatre integrants i pel mes de temps.
    • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
      Gorwilya | 05/02/2007 a les 22:08

      Doncs jo prefereixo la a). Perquè com ha dit algú per aquí dalt (em sembla que Unaquimera), personalment d'aquesta manera ja ha funcionat i em sembla bé.
      I si es treu temps no crec que ho pugui fer, perquè les hores no és que em sobrin...

      Una abraçada!

      Gorwilya
  • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
    gypsy | 07/02/2007 a les 23:42

    a mi m'agrada i m'aniria millor l'opció d)


    gypsy
  • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
    Alícia Gataxica | 08/02/2007 a les 14:10

    La f
  • RE: Taller d'Escriptura, Opinions sobre el tamany de grups i temporització
    ginebre | 09/02/2007 a les 15:44

    la f)
  • La (g)
    Jere Soler G | 09/02/2007 a les 20:00

    Cinc participants està bé, cadascú tindrà 4 relats per comentar, i en dues setmanes no és tant, en un més la cosa s'eternitza. I una setmana de descans entremig, perfecte.
    • potser la c)
      manel | 10/02/2007 a les 20:04

      cinc participants sembla un nombre ideal, i només dues setmanes no et donen marge, vull dir que si et sorgeix algun problema que se't menja les hores llavors potser no et queden dies.
      Però jo no tinc l'experiència de la primera ronda, la vostra opinió en aquest cas és més important.


      salut!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: