Detall intervenció

Per suposat...

Intervenció de: Narcotràfic | 18-09-2005


Del tot d'acord amb tu, i molt ben argumentat...


Respostes

  • Per suposat...
    Narcotràfic | 18/09/2005 a les 22:52

    Del tot d'acord amb tu, i molt ben argumentat...
    • RE: Per suposat...
      foster | 18/09/2005 a les 23:04

      En general hi estic d'acord, però també és cert que les necessitats "intel.lectuals" d'alguns poden ser, són, tan importants com les necessitats vitals d'uns altres. Aquí hi ha gent des de deu a no sé quants anys.
      Ara bé, jo em referia a que hi ha estones en que el fòrum no es mouria sinó fos per aquests intercanvis instranscendents. Llavors quin mal fan? I tampoc costa tant de seleccionar els temes i els contertulians,no?

      foster
  • RE: Sobre fòrums i xats, sobre la discussió amb Narcotraficant...
    jordi domènech i arnau | 18/09/2005 a les 23:00

    Suposo que si els temes nous es reduïssin a una línia i que quedés més amunt el que hi intervingut algú fa menys temps, aquest problema seria intranscendent.
    Jo visito molt diversos fòrums tècnics, o científics, i també s'hi parla de tot -l'altra dia vaig trobar un tema sobre quin nom posar-li a un peix amb més de cent intervencions en un fòrum d'informàtica-, però amb el sistema que he esmentat, les entrades banals no molesten.
    Crec que ni tan sols cal una divisió temàtica.

    També he observat un altra fet, el nivell general dels xats és baixíssim, no en conec cap que s'assembli remotament a la més absurda de les entrades del fòrum de relats, ni que sigui per la llengua o l'ortografia.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.