Detall intervenció

JOAN PG

Intervenció de: GrupdeSants | 01-05-2011


Ahir vaig ressuscitar el nick del Grup de Sants (o potser descongelar, que segur que algun dia tornarem) per fer una broma amb la vella qüestió dels poetes versus els prosistes i per treure ferro a l’agre polèmica de la setmana.

Avui el torno a utilitzar per parlar del nostre company Joan. Es va posar en contacte amb mi quan el grup ja portava uns mesos funcionant i em va expressar una reserva: no se sentia a l’altura de la resta de membres. Jo li vaig assegurar que l’únic que calia per formar-ne part eren les ganes d’escriure i d’aportar coses al grup. Crec que s’ho va passar bé amb nosaltres i ens va aportar molt: senzillesa, bon humor i l’evidència que qualsevol edat és bona per expressar-se i per crear. Penso que aquesta és l’essència de la nostra afició, voler expressar alguna cosa que portem a dins.

Em sembla que parlo en nom de tots els del grup (alguns ja ho han dit aquí al fòrum) quan expresso el nostre condol a la seva esposa.

Lluís (Calderer).


Respostes

  • Crec que hauríem de publicar...
    nuriagau | 01/05/2011 a les 00:45
    ... a la pàgina del Taller de Sants algun dels seus relats, no?

  • RE: JOAN PG
    Unaquimera | 01/05/2011 a les 11:56

    si ho feu, avisareu, oi?

    Bon diumenge, SantsAgrupats!
    Uq
  • No puc estar més d'acord amb les teves paraules
    qwark | 02/05/2011 a les 10:50
    Des d'aquí m'uneixo al teu condol. Va ser agradable i enriquidor compartir aquelles estones amb el Joan.

    Una abraçada afectuosa per a la família.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.