Detall intervenció

info@relatsencatala.com

Intervenció de: salvatore vinyatti | 11-05-2005


Amics, he de fer-vos saber que l'editora PICAP, www.picap.com, ha editat un CD del músic Joan Cardoner, i en el seu cd hi ha una cançó que es un poema meu " Lluna blanca", la música es de hawy metal, i sembla ser que els que l'han escoltada grtans i petits els agrada molt. Vull donar les gracies a Relats en Català perquè ha estat mercès a la la web que he pogut editar el poema i un music ha pogut triar una cançó d'un poema meu. Agraïr-vos també l'interès en aquest trema.
La cançó es: lluna blanca ( Salvatore Vinyatti) nom real barrau
Musica Joan cardoner.
Salutacions a tots els relataires. Dir-vos que el que cal és treballar i com diu en Marc Freixas no parar mai ! Salutacions.


Respostes

  • Salvatore... amic Salvador Barrau, mereixes això...
    Marc Freixas | 12/05/2005 a les 00:24

    i encara molt més.

    Segur que t'has de sentir molt bé, orgullós d'haver creat un poema i veure com després li posen música... i dius que encara no has escoltat la cançó, doncs ja veuràs quan l'escoltis, se't posarà la pell de gallina company!! t'ho dic per experiència...ja que el Cesk, el meu germà, i més que germà íntim amic, ha musicat en el "set voltes rebel" el meu poema A CATALUNYA, EL MEU PAÍS, i bé, quan la vaig escoltar per primera vegada em queien les llàgrimes i tot, i ara, passat el temps em continua fent sentir les mateixes sensacions... és inexplicable, una passada!!

    Sempre és motiu de satisfacció intercanviar quatre ratlles amb algú tan especial com tu Salvador...

    encara em recordo de la primera trobada oficial, els llibres que vas regalar a la gent... ets una bona persona, i aquest sol fet per mi no té preu,
    gràcies!!!

    I si, que ara el què cal és continuar aquest llarg camí d'escriure,
    i no parar mai.

    UNA FORTÍSSIMA ABRAÇADA MESTRE DEL HAIKÚ!!!
    • RE: Marc on puc tfobar el disc?
      Josep Bonnín Segura | 12/05/2005 a les 02:02

      M'encantaria poder-lo comprar i escoltar-lo, Diguem per favor on el distribuiexen de Mallorca, Gràcies. I molta creació i màgia. Per cert a mi m'encanta la música toc (d'oides) la guitarra i la flauta travessera)
      He tocat amb mike olfield (acompanayna el disc) jejejeje. de Voyager. Be fins sempre i una aferrada pel col a tots els que creen.
      Josep

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.