Carles VM

1 Relats, 4 Comentaris
714 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de Carles VM

Últims comentaris de l'autor

  • Carles VM | 09-11-2018

    Marmara, ara ho deixes clar. Al final dius:

    "Ara, finalment, ho tenim clar: volem el poder. No una part. Tot."

    Això és el pensament de les organitzacions feministes i dels poders públics (a les sectorials de igualtat de partits i estaments equivalents de governs, ajuntaments, etc, només hi ha feministes radicals i son les que decideixen les polítiques).
    No voleu una part del poder, voleu fer com Hitler, però en tema gènere. Dominar-ho tot i tenir els homes com esclaus.
    Jo he detectat que una gran part de les feministes son gent profundament dolenta i perversa i l'altra part son càndides i fanàtiques que no saben de què va això. Que es pensen que va d'igualtat.

  • Carles VM | 13-09-2018

    Hola,
    Com que parles a favor de les feministes, m'agradaria preguntar-te algunes coses.
    A) creus que homes i dones, genèticament (no parlo de culturalment) son totalment igual en gustos i aficions?
    B) fa 40 anys, ara, a Suècia i al Marroc, estudiant enginyeria hi ha menys d'un 20% de dones. I no augmenta malgrat l'immens canvi en tema "alliberament". Per a tu què és igualtat? que si una dona vol fer enginyeria no ho tingui ni més fàcil ni més difícil que un home, o posaries quotes facilitant a les dones i dificultant als homes de forma que arribin al 50%?
    C) Si opinessis això del 50%, també s'han de posar quotes als estudis de metge perquè arribi al 50% els homes (ara estan al 30%, contra el 70% de dones)? i jutgesses? i minaires? i soldats?
    D) Fa un temps va sortir un estudi que deia que menys del 30% dels premis de literatura se'ls donava a les dones. Però no informaven de quantes candidates hi havia. A l'estudi insinuaven que no les hi donaven premi perquè eren dones. Llavors exigien quotes de premis per a dones. Independentment que el 10% de les obres presentades fossin de dones, elles havien de guanyar el 50% de premis. Estàs d'acord amb això o estàs d'acord en que la gent presenti les seves obres amb pseudònim de forma que el jurat no sàpiga si l'autor és home o dona i així assegurar objectivitat?

  • Carles VM | 09-09-2018

    M'he oblidat de posar l'adreça Excel on tothom ho pugui comprovar i on tothom pugui, si vol, a partir de les 1500 dades que hi ha, fer combinacions diferents i veure més resultats.És aquí: http://bit.ly/2N3gOaY