Candidates municipals Alacant 2019

Un relat de: Marmara
Es parla aquests dies d'Emilia Caballero com a possible candidata de Podemos. Però n'hi ha reticències d'Esquerra Unida i de Podemos.
Quina és la meua opinió com a feminista revolucionària?
Primer: Emilia Caballero és una dona del règim, vinculada al PSOE i a l'espanyolisme ranci, tenyit una mica de morat.
Segon: És una dona amb un historial dubtós: feminista d'ocasió, el seu pas per la Sindicatura de Greuges no ha deixat res de res.
Tercer: Com a candidata de Podemos serà una quinta columna del PSOE.

No estem per a baines. Pertoca demolir el règim. Pertoca la república i el dret d'autodeterminació. Pertoca derogar de la Constitució-fem del 78. Pertoca donar passos ferms cap a un nou pacte constitucional on les dones vegem reconeguda plenament la nostra capacitat com a subjecte polític autònom, sense la més mínima concessió al patriarcat o a l'Església. Amb el nostre propi poder polític, el nostre sistema judicial i els nostres principis, suprimint d'una vegada per sempre el patriarcat i les seues eines. En primer lloc suprimint la separació publico-privat, verdadera presó per a la dona.
Per tant, Emilia Caballero serà un obstacle al desenrotllament necessari de la nostra revolució, la primera verdadera de la història.
I baixant al tàctic: Aquesta "señora"; perjudicaria la possibilitat de canvi real a Alacant, que vindrà de la mà del feminisme revolucionari i del Compromís amb les llibertats nacionals dels Països Catalans.

I per acabar. Gràcies a les xiques de la Xarxa Feminista d'Alacant, si no inventores almenys divulgadores del meravellós i necessari concepte de "madrijosa" (pejorativament: mare filla esposa), plenament aplicable a l'esperit d'esta cloquejada pre-candidata de Podemos. Cal traduir-ho al valencià com "mafiosa"? (disculpeu la broma).

Comentaris

  • Rectifico.[Ofensiu]

    Rectifico, on diu: "per a mi, com a gai que sóc, una meravella estètica de la creació". HA DE DIR: Per a mi, com a gai que sóc, els hòmens em semblen una meravella estètica de la creació...

  • Opinió gai.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 10-11-2018 | Valoració: 10

    Tots els "ismes" duen dosi d'exageració i en alguns casos pateixen alguna patologia. Per exemple, el catalanisme és un "apassionament" que no existiria si no fos per que la nació catalana està subordinada a la França i l'Espanya. Neix com una reacció i com una lluita per assolir la normalitat. No hi ha suissistes, perquè a Suïssa les diverses cultures que la formen viuen en plena harmonia. El feminisme és conseqüència de la subordinació al patriarcal, fins aquí tot correcte. Però el que no acabo de concebre és que certes feministes s'emmirallen en la conducta home, que està plena de moltes faltes, per a prendre les regnes del món. Perquè el feminisme no ha d'ésser anti-femení, no pot anar en contra de la seva naturalesa biològica. No per assolir la igualtat, les deixar de tenir cura de l'educació dels infants o de les tasques domestique si haigi ho senten. Jo, crec que primerament hem de assolir la plena igualtat davant la llei i compartir-ho tot amb respecte mutu. En tot això del genere hi ha tants colors com paisatges... A mi personalment no és que m'entusiasmi gaire l'estètica de les dones homenenques, però comprenc que a la vinya del senyor hi ha d'haver de tot.. Un relat molt ben escrit... Comprenc la teva lluita, les dones han estat i estan encara, en alguns països, víctimes de la societat. Però m'afeixo a la teva lluita, sempre i quan el feminisme no representí una revenja envers els homes, per a mi, com a gai que sóc, una meravella estètica de la creació.

  • Se'ns ha despullat[Ofensiu]
    Carles VM | 09-11-2018

    Marmara, ara ho deixes clar. Al final dius:

    "Ara, finalment, ho tenim clar: volem el poder. No una part. Tot."

    Això és el pensament de les organitzacions feministes i dels poders públics (a les sectorials de igualtat de partits i estaments equivalents de governs, ajuntaments, etc, només hi ha feministes radicals i son les que decideixen les polítiques).
    No voleu una part del poder, voleu fer com Hitler, però en tema gènere. Dominar-ho tot i tenir els homes com esclaus.
    Jo he detectat que una gran part de les feministes son gent profundament dolenta i perversa i l'altra part son càndides i fanàtiques que no saben de què va això. Que es pensen que va d'igualtat.

  • Hem de deixar darrere raons, lleis i principis patriarcals[Ofensiu]
    Marmara | 31-10-2018

    Carles: l'alliberament de les dones és assumpte de les dones. Com penses que les dones volem posar-nos límits? Estem superant les raons, les lleis y els principis del patriarcat. Igualtat, veritat, legalitat? ...per a nosaltres tot açò no val res. Ara, finalment, ho tenim clar: volem el poder. No una part. Tot.

  • Hem de deixar darrere raons, lleis i principis patriarcals[Ofensiu]
    Marmara | 31-10-2018

    Carles: l'alliberament de les dones és assumpte de les dones. Com penses que les dones volem posar-nos límits? Estem superant les raons, les lleis y els principis del patriarcat. Igualtat, veritat, legalitat? ...per a nosaltres tot açò no val res. Ara, finalment, ho tenim clar: volem el poder. No una part. Tot.

  • pregunta[Ofensiu]
    Carles VM | 13-09-2018

    Hola,
    Com que parles a favor de les feministes, m'agradaria preguntar-te algunes coses.
    A) creus que homes i dones, genèticament (no parlo de culturalment) son totalment igual en gustos i aficions?
    B) fa 40 anys, ara, a Suècia i al Marroc, estudiant enginyeria hi ha menys d'un 20% de dones. I no augmenta malgrat l'immens canvi en tema "alliberament". Per a tu què és igualtat? que si una dona vol fer enginyeria no ho tingui ni més fàcil ni més difícil que un home, o posaries quotes facilitant a les dones i dificultant als homes de forma que arribin al 50%?
    C) Si opinessis això del 50%, també s'han de posar quotes als estudis de metge perquè arribi al 50% els homes (ara estan al 30%, contra el 70% de dones)? i jutgesses? i minaires? i soldats?
    D) Fa un temps va sortir un estudi que deia que menys del 30% dels premis de literatura se'ls donava a les dones. Però no informaven de quantes candidates hi havia. A l'estudi insinuaven que no les hi donaven premi perquè eren dones. Llavors exigien quotes de premis per a dones. Independentment que el 10% de les obres presentades fossin de dones, elles havien de guanyar el 50% de premis. Estàs d'acord amb això o estàs d'acord en que la gent presenti les seves obres amb pseudònim de forma que el jurat no sàpiga si l'autor és home o dona i així assegurar objectivitat?

l´Autor

Marmara

1 Relats

6 Comentaris

644 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor