O em comentes o m'hi quedo

Un relat de: Mascó

Ja fa dies que arrossego l'angoixa de l'escriptor no llegit, i he d'admetre que no puc més. Tot i que reconec no haver posat totes les meves energies al tema, aquesta cosa de la democràcia virtual no funciona. Com és possible que només porti quaranta-set comentaris, a dia d'avui, després de la mà de paraules que he vomitat en els meus textos? Definitivament, crec que els meus relats haurien de sortir a la careta de la pàgina, com a "links" imposats. Haurien de ser llegits per decret-llei, distribuïts com els DVD's de CiU o, superant l'enginy de David Madí, estaria bé que explotessin tot de cop a les vostres pantalles. Sí, sí, no em mireu així… com aquells anuncis que t'assalten en els moments més imprevistos, inundant-ne tots els píxels amb ofertes que, més que gangues, esdevenen putades. Perquè de la mateixa manera que et recorden que per 200 euros podries (carallot de tu) anar i tornar de Xangai en uns dies i moments que t'és impossible; els meus relats et recordarien l'existència d'individus que, malgrat no tenir res transcendent a dir, insisteixen a ser llegits. La mateixa ràbia, tu.
De totes maneres, ja aviso als navegants a la deriva que si aquestes línies no provoquen la mínima reacció a l'internauta lletraferit, sempre més atent als desequilibris mentals de l'altri, em desconnectaré d'aquesta computadora que em manté les constants vitals. Ni "relatsencatalà", ni "internets", ni històries de pa sucat amb oli. O algú em comenta o em consideraré un escriptor mentalment verd; que no ecosocialista, sinó en estat mental vegetatiu. Bona nit i bona sort.

Comentaris

  • Jo també vull que em comentin[Ofensiu]
    mimí | 31-07-2007 | Valoració: 10

    i no sabria dir si tinc bona escriptura o mala, fa uns dies que no publico, després de semanes desaforades que escribia dia si dia també. SI US PLAU COMENTA'M
    Salutacions

  • ginebre | 16-04-2007

    comenta'm plis! sietplau! perfavor!
    Saps un torner de ceràmica que posa el fang al torn i amb un tres i no res aixeca una ànfora?
    Doncs aquesta és la sensació que tinc en llegir-te. De no res, com al relat "Prggghktb, jg d sss" que també acabo de llegir, aixeques una bella ànfora, o discret gerret, com si res, plis plas. Bonic, harmònic, rodonet i amb nansa (o sense). I per dins buit, però capaç d'atraure i d'omplir-se de comentaris.
    Aquest gerro en concret ja en té 10. Felicitats!
    I bromes a part, m'agrada la ironia i l'humor, o sigui que no triguis a comentar-me eh? No em facis enfadar! :D
    Salut!

  • ei, quin títol![Ofensiu]
    gypsy | 01-04-2007

    genial, també el que demanes amb claredat esfereïdora. Molt amè el teu relat i sí, és ben cert que a tots ens ajuda rebre comentaris, almenys per corroborar que som llegits.

    petons.

    gypsy

  • ...i bon vent i barca nova.[Ofensiu]
    Carme Solina i Alapont | 01-04-2007 | Valoració: 8

    ...però la nostra barca no s'allunya gaire de la costa, no duem veles ni les sabríem menar, i els corrents ens empenyen a estavellar-nos una vegada i una altra... el relat és una rebequeria a la que hi tens tot el dret. voto per l'espontaneïtat . Així doncs restem i restarem submisos i humils esperant aquesta engruna d'empatia.

  • no estàs sol/a[Ofensiu]
    aiguasalada | 01-02-2007

    Com a persona acabada d'arribar a RC, m'han entrat ganes de sobte de dir-te que a mi també m'agradaria que em llegissin i si a més hi ha algú que em comenta, no hi ha cap dubte de que és una meravella i un gran estímul per continuar creant i penjant relats.
    Penso que aquest relat, i algunes converses al fòrum, han de facilitar el descobriment d'escriptors/es nous que, al llegir i comentar els seus relats, han de fer que continuï augmentant la família de RC.
    Fes comentaris també: el que volem per a nosaltres ho hem de desitjar per a la resta.
    Fins aviat.
    aiguasalada

  • Molt bó!!!![Ofensiu]
    Roserdeljardi | 01-02-2007



    Quanta gent es sentirá així a aquesta web?

    Jo mateixa.

    Uns, perque ja els lliguen i volen que els lliguen més. Altres necessitaran captar l'atenció d'algú.

    Jo sols vull buidar-me de paraules i fer sentir coses als lectors (que en son ben pocs)

    Tu de quin tipus eres?

    Escriure es vomitar paraules, donçs... Continúa fent-ho!!!

  • Ha ha ha...!!! Genial!!![Ofensiu]
    Unicorn Gris | 01-02-2007 | Valoració: 10

    És molt enginyós i original el teu relat!!

    A mi també em passa el mateix, pobret de mi ningú em comenta... ;-)

    Felicitats per aquest relat. A veure si fas més "perles originals". Salut!!

  • He acudit al teu crit[Ofensiu]
    Frida/Núria | 26-01-2007

    Només per dir-te que t'he llegit, els comentaris ja em costen més, doncs sóc només un aprenent i de moment em surten alquells tan senzills de si m'agrada o no m'agrada i d'aquest te'n puc dir que m'ha captat l'atenció, que en definitiva és el que tota angoixa vol. Salut!

  • Has trobat la manera.[Ofensiu]
    angie | 25-01-2007

    El títol és clau per ésser llegit (almenys així ho penso).
    Fer publicitat al fòrum de les teves publicacions també és una manera (malgrat a molts no agradi... hipòcrites! : quan un escriu vol ésser llegit, està clar...)
    Has escrit un bon relat a més a més i això segur que donarà els seus fruits. És punxant, divertit i realista, tres característiques que molts cerquem en aquestes planes virtuals, doncs acostumem a visitar-les per esvaïr-nos del dia a dia, en moments de més o menys oci...
    El que també em queda clar és que has escrit el text amb tota la intenció, és a dir, per ésser de les més llegits (comentats ja és una altra cosa) i això ens fa pensar que em picat com a autèntics babaus (cosa que a mi no m'importa, ben al contrari...).
    Una abraçada,

    angie

  • M'hi quedo per aquí...[Ofensiu]
    Unaquimera | 25-01-2007

    Tal com et vaig dir a "Votar és fàcil" , he tornat a passar per aquí i he passat un parell de minuts ben divertits llegint el teu nou relat.

    Respecte al contingut exposat, per si hi ha alguna cosa seriosa entre línies, potser et convindria plantejar-te el fer tu mateix/a comentaris a d'altres autors/es, o tornar els que et fan: els altres escriptors d'aquest web que vomiten, com tu, paraules i textos, també agraeixen saber-se llegits i rebre impressions sobre els seus escrits... i, en general, són bona gent, que tornen les visites!

    En resum: em continua agradant el teu estil i valoro molt l'humor que em fa somriure... em sembla que ara aniré a llegir algun text anterior, que em sembla que em vindrà bé.

    Envio una abraçada a la deriva: agafa-la si la vols,
    Unaquimera

  • Original[Ofensiu]
    resespoc | 25-01-2007 | Valoració: 7

    Ara que sembla costum usar fórmules per atreure el lector més enllà de la simple validesa del text, la teua no m'acaba de desagradar. És àgil i d'un sol traç et du fins al final. Molt ben plasmat la necessitat de " ser llegit". Per sobre del plaer personal, siguem clars, escriure només per un mateix ens portaria a un autisme preocupant; tant per la pròpian qualitat de l'obra com per la moral de l'autor.

    Ah, no et desconectis, siusplau.

Valoració mitja: 8.75