El terror arriba de nit

Un relat de: Neus Marín Cupull
Meu, meu! Passejar sota la teva finestra quan hi ha lluna negra m’excita tant com quan hi soc a la teulada en companyia d’alguna gateta maula. D’ençà que ens vam conèixer vius atemorit. El terror et visita totes les nits. Per què ho sé? Meu, meu... Perquè rondo a prop teu, t’observo en la foscor de la nit. Ai! Pobre innocent. Ja et vaig avisar, però tu, ni cas. Els humans sou massa tibats per adonar-vos de res. Un policia amb galons hauria de ser més intel•ligent. Meu, meu! Però em vaig equivocar amb tu. Durant tres dies vaig rondar entre les teves cames i tu... Ignorat!, només m’oferies puntades de peu, per tal que me n’anés ben lluny. Que rucs arribeu a ser els de dues cames, mentre tu donaves ordres als teus vassalls vestits d’uniforme, jo intentava avisar-te del perill que corries en aquella casa. Recordo quan la vas veure ajaguda al llit. Assassinada? És possible. Però tu veies alguna cosa més. Veies la maldat en aquell rostre arrugat. Qui va matar a la vella? La seva jove? Meu, meu! “Cas solucionat, la jove és l’assassina” vas pensar “El mòbil del crim, l’herència” vas afegir. Però on era la noia? El tercer dia vas baixar al soterrani i vas veure la porta del celler. La pudor de rata morta et va cridar l’atenció. Jo vaig intentar avisar-te per últim cop, però no va servir de res. Vas obrir la porta i vas alliberar el mal. Aquella noia que havia mort engarrotada amb els dits desfets i ensangonats de tant rascar la porta. Era la verdadera víctima. Ara cridava venjança. La noia que havia sigut una santa en vida. El mal s’havia apoderat d’ella amb la mateixa brutalitat que havia sigut assassina, i així va ser com va entrar a la ment de la vella, la qual va torturar fins que es va suïcidar. Però un cop fet. El mal volia més i tu l’havies alliberat. Pobre humà que ara és víctima del seu destí. Tremola, tremola de por que a la noia ja hi és aquí. És una llàstima que no la puguis veure amb els meus ulls de felí. Meu!

Comentaris

  • Molta paura[Ofensiu]

    Mercès per comentar el meu relat Camí estret de Sodoma, ah! i et juro que et 100% auto-biogràfic...A mi les pel.licules de terror sempre m'han fet i por...Sobretot quan era minyó. El teu relat traspua aquesta paura... La descripció de l'escenari dels fets, el desenllaç i sobretot aquest feli personificat que va desfilan la trama. La veritat és que és molt reeixit tot l'escrit. Si se't dona bé aquest tema és que deus ésser una apassionada del cinema de terror, m'equivoco?

  • el gat s'explica[Ofensiu]
    Atlantis | 05-10-2021

    M’agrada molt com està escrit aquest text, que el narrador sigui un gat i tota la trama d’assassinats. Com des de la narració vas traient tot l’argument i els fets que es desenvolupen, a més a més d’un tema tan difícil com és el del terror.

    T’he buscat en un text que no hagués llegit teu i no t’hagués comentat per donar-te les gràcies pel teu comentari en el meu relat “tan petit”. I per aquestes paraules “sinó pel que no has escrit i alhora ho has dit tot”. Això m’agradaria dels meus textos que s’entenguin sense dir-ho explícitament. No he escrit gaires relats-contes i aquest l’he treballat bastant. Estic contenta que t'hagi agradat.

    Ens llegim. Abraçada

  • Gràcies Brins[Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 22-12-2020

    Gràcies pels teus comentaris
    Una abraçada i Bones Festes,
    Neus

  • Molt original[Ofensiu]
    brins | 22-12-2020

    Has escrit un relat molt enginyós, Neus, has sabut incloure en un tema de terror una personificació que atorga vida al relat.

    Bon Nadal!

    brins

  • Gràcies, Sr.Garcia[Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 19-12-2020

    Moltes gràcies pels teus comentaris,
    Una abraçada,
    Neus

  • Terrorífic fins als ossos...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 19-12-2020 | Valoració: 10


    El terror és a flor de pell...!! Per una herència l'assassina és la jove. Pel meu meu... del gat, protagonista de tota l'acció.
    Molt bo i molt original, Neus.
    Salutacions i una abraçada...
    Que passes unes Bones Festes de Nadal, en companyia dels teus.


  • Gat visionari.[Ofensiu]
    SrGarcia | 19-12-2020

    Francament terrorífic. No m'estranya que alguns poguessin pensar que els gats eren l'encarnació del dimoni. Una trista història de mala relació entre la sogra i la jove i al mateix temps un conte de fantasmes, que és en el que s'ha convertit la pobra noia. Molt ben trobat això d'explicar-ho des del punt de vista del gat.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC

l´Autor

Foto de perfil de Neus Marín Cupull

Neus Marín Cupull

35 Relats

377 Comentaris

23580 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Nascuda a Barcelona, un dia d'abril.

Ofici: Aprenent
Estudis: Formació continuada de l'aprenentatge.
Neguits: Tots i cap. Només vull deixar-me anar i sobretot no deixar d'aprendre mai
.