Aprofitant-te de mi

Un relat de: Magda Garcia
-“Estem en pau. El meu deute queda saldat. A partir d'ara no em tornaràs a veure mai més. Ni jo ni cap altra persona feble, com era jo quan et vaig conèixer. A la que enganyar prometent-li un futur millor, una vida de luxe a Europa. M'he prostituït per culpa teva, he viscut endeutada durant més de deu anys patint horrors per pagar-te. Però, a partir d'ara, la meva vida serà diferent. Sense tu pel mig m'augura un futur millor. Per fi podré volar per mi mateixa construint un futur per als meus fills que m'imaginen treballant de secretària de direcció. Lluitaré per ser-ho un cop t’hagi enterrat. Ara ja estic acabant de cobrir-te de terra i no crec que t’acabin trobant. De tota manera, no hi ha cap indici que ens uneixi i jo ja tinc una nova identitat que no em vincula a tu. Que et vagi bé a l’eternitat!”.

Comentaris

  • Venjança. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 11-02-2023

    Es nota que la culpa és d'ell i no teua. Fas bé enviar-lo a l'eternitat. Un relat amb molta idea de no veure'l més. M'ha agradat com el planteges.
    Cordialment i gràcies per llegir-me el meu darrer, poema.
    PERLA DE VELLUT

  • Punyent[Ofensiu]
    llpages | 29-01-2023 | Valoració: 10

    I no cal afegir res més, el text ho diu tot.

  • amb poques paraules [Ofensiu]
    Atlantis | 28-01-2023

    ens transcrius una història que nosaltres omplim. Un relat dur i el mèrit de l'escrit és que no calen gaires paraules per fer-nos present la por, l'angoixa, la decisió, la màfia...tot un món sòrdid i real que existeix.

  • Trafic[Ofensiu]
    Prou bé | 25-01-2023

    Trafic de persones, proxeneta maltractador...
    Per recuperar una vida n'ha d'enterrar una altra... No és el maltracte final de qui tan mal li ha fet?
    Em sembla que no s'entén gaire que vull dir... Ufff
    Amb total cordialitat

  • S'ha acabat.....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 25-01-2023

    el patir per algú que l'ha maltractat. Quan s'està al límit, mai es sap com es pot acabar reaccionant. Un relat molt dur i molt intens.

    Ben escrit Magda

    Salutacions.

    Rosa

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

492 Comentaris

39038 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.