Observant-la

Un relat de: Magda Garcia
Quant em trobava a faltar! Ho sé per com mirava la foto del menjador on érem tots dos somrient abraçats. I per la manera com dormia al nostre llit, sense ni tan sols atrevir-se a colonitzar el meu espai, com si encara fos meu i jo estigués a punt de tornar de l'oficina.

Ara ja estava clar que la meva decisió seria irreversible doncs em buscaven els serveis secrets russos i no podia donar cap mena de senyal per no comprometre-la a ella. Però les minúscules càmeres que vaig col•locar al menjador i a l'habitació em permetien veure-la i estimar-la encara més. Per la seva bellesa i lleialtat incondicional.

Comentaris

  • Serveis secrets russos. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 16-03-2024 | Valoració: 10

    M'ha impressionat: Un relat que descrius amb molta cura i precisió. Estimar-la i a la vegada entre russos. Fas d'un no res, un relat.
    Enhorabona, Magda.
    Una abraçada.
    Cordialment.

    Perla de vellut

  • SrGarcia | 13-03-2024

    Que et busquin els serveis secrets russos no és cosa de riure, cal vigilar molt el que menges i beus.
    Sembla estrany com amb tanta brevetat has pogut escriure una novel·la d'espies i d'amor alhora.

  • Respecte...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 11-03-2024 | Valoració: 10

    i llunyania per una causa real i irreversible. La guerra sempre és destrucció en tots els sentits.
    Una història cruel, però immensament emotiva.
    Enhorabona Magda.
    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

492 Comentaris

39188 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.