Detall intervenció

Veredicte Repte Clàssic 715

Intervenció de: marialluïsa | 14-12-2021

Galzeran, Girar la truita
Homicidi gastronòmic per defensar-se del maltractament, bona idea. Que ja tingui preparat el vestit negre com a final, li dona una nota de color. Una dona decidida.
Deòmises, Yénnifer
Un nou homicidi per defensar-se del maltractament. Només trobo una dificultat, el ganivet del pa com a arma homicida. Millor un ganivet sense dents i ben esmolat. Intueixo que el segon narrador també és una dona, oi?
Kefas, L’home que volia matar la mort
En un tractat filosòfic entre la vida i la mort, un presumpte assassí i un suïcida mentre ens mostres les diferències i similituds entre la patata i les cebes. Acabarem tots grillats.

Tanganika, Anànim
El títol ja preveu un joc de paraules. Un tipus nas de patata i una ceba al cap també pinta singular. Per recuperar un gos tot s’hi val. I tant.
Touchyourbotton, Honor al cognom
Més enllà de l’argument, un bon exercici de cacofonies i noms singulars. Un pèl tètric també.
Mena Guiga, Omicida
Un relat estrafolari, fora del corrent. Original.
Homo insciens, El mal veí
Només el decorat ja permet albirar un crim un tant poca solta. Després de buscar un parell o tres de mots al diccionari, i observar els personatges pujar i baixar les escales no trobo un motiu prou consistent per matar el veí. Però de ben segur que s’ho mereixia.
Jaume Balcells, L’incident
Una bona manera de mostrar la disputa i la raó de matar el germà. Titllar com a Incident la infidelitat té un punt d’ironia, com les expressions pelar la poma i tocar la flauta. Gènesis.
Atlantis, Homicidi
El triomf indiscutible de la truita de patates, aquesta amb cianur. Aquest també s’ho mereixia.
Iona, Temps
La fórmula més pulcre de matar algú, en la imaginació, passant o matant el temps. Sense ceba ni patata, però prou vàlid.

Tots portem una part fosca, ja s'és vist. Per la metàfora entre la ceba i la patata amb la mort i la vida, passo la patata calenta a Kefas, per "l'home que volia matar la mort"


Respostes

  • RE: Veredicte Repte Clàssic 715
    Tanganika | 15/12/2021 a les 20:33
    Gràcies pels minicomentaris als tres meus avatars.


    Lídia

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.