Detall intervenció

Una idea

Intervenció de: El_Critic | 25-04-2006


Se m'ha acudit una idea, la de crear un correu amb la direcció meva, especial per a relatsencatala.com, i aquells autors/es que vulguin que els comenti un text en concret, m'envien allà un correu. Si creieu que és una ximpleria m'ho dieu i me n'empesco una altra.


Respostes

  • et caurà molta feina
    XvI | 25/04/2006 a les 17:54

    però és interessant.

    salutacions
    • RE: et caurà molta feina
      neret | 25/04/2006 a les 18:03

      per mi pots començar pel relat que vulguis.
      • RE: et caurà molta feina
        Leela | 25/04/2006 a les 18:23

        Hola!
        a mi em sembla bona idea, tot i que, com els companys anteriors, penso que és molta feina per tu i no puc demanar-t'ho.

        El que jo escric són bàsicament poemes (per tant molt de temps no et prendrà llegir-los) però potser no és el tipus de lectura que vols fer.

        Aprofito per dir que em sembla una bona iniciativa el tema de les crítiques (constructives i 'ben fetes').

        Personalment, apreciaria molt que algú em comentés tot alló que no li agrada del què escrit i el motiu pel qual no li agrada.

        Tanmateix sempre aprecio tots els comentaris agraeixo els bons i tots el que m'han fet i que m'han animat a continuar escrivint.

        Una abraçada,

        Leela
  • Crític, no voldria que em malinterpretessis...
    EmmaThessaM | 25/04/2006 a les 19:44

    Em sembla genial que vulguis crear una llista amb el nom de la gent que volen que els comentis, de debò, però em semblaria MOLT millor si no fos en pla de "demanar permís".

    No sé què et van dir l'últim cop per fer-te entrar tanta por però, personalment(a no ser que tinguis intenció de començar a insultar al pobre autor o autora amb paraules gruixudes), no enten per què demanes permís per criticar en una web a on, els autors que hi publiquen, saben des del primer moment que els seus lectors tindran l'opció de dir el què pensen dels seus escrits; a on la gràcia de la web es troba precisament en aquests "comentaris crítics" (que diu en Xavier ;-) ).

    Només has de llegir les respostes d'aquest missatge per veure que tinc raó: tots (o la majoria) parlen de la feinada que et caurà al damunt. Per què? Perquè tots els autors d'RC volen comentaris!!! I per què encara no s'hi ha apuntat ni una desena de persones a la teva llista improvisada? Per una banda, perquè no tots han tingut l'oportunitat de llegir el comentari (encara). Per l'altra, perquè alguns no creiem que sigui "just" obligar a un pobre lector a llegir i comentar un escrit nostre simplement perquè un dia se'ns va acudir escriure el nostre nom en una llista.

    Resumint (últimament ho resumeixo tot ;-) ): llegeix i critica el què TU vulguis.

    Repeteixo: el què vulguis, el què t'atragui, el què creguis convenient. Si no insultes a ningú (i per insult entenc paraulota), ningú s'hauria d'enfadar perquè li escriguis un "comentari crític" dient-li que cert relat que ha escrit no li ha agradat (i si s'enfada, NO és culpa teva, és seva: des del meu punt de vista, no ha entès RC).

    EmmaThessaM, una que no ho entén

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.