Detall intervenció

SOBRE EL NANOREPTE

Intervenció de: Nanoreptes 2.0 | 19-05-2014

Benvolguts tots i totes,
crec que és hora d'intervenir, i potser les meves argumentacions, a l'intentar ser objectives, no agradaran a tothom. Tot i que darrere de “Nanoreptes 2.0” hi ha l’Annaïs, ho faig en aquest perfil ja que el vaig crear per poder recollir els nanos i no quedessin en l’oblit, i crec humilment que també he de fer aquestes observacions des d’aquest perfil, tot i que els que ja fa temps que sou per aquí, ja sou conscients de qui sóc.
Crec que en aquest cas, en transparent té raó a l'hora d'enfadar-se. El Nanorepte ha estat ple de temes d'allò més variats, des de temes sexuals, passant per temes polítics, escabrosos, emocionals, sentimentals, humorístics,... de fet, com tots els altres reptes. Quan un dels participants guanya per votacions, té l’obligació i a l’hora el dret de convocar el pròxim nano, també com en la resta de reptes. Això li implica, a part d’una feineta més en la seva vida, haver de pensar un repte i explicar-lo als altres perquè en captin l’essència i puguin plasmar-ho en 20 mots.
Així doncs, a l’hora d’exposar el tema, hi poden intervenir tant els gustos i opinions particulars de l’organitzador, com potser algun tema d’actualitat o algun tema de calendari. Per exemple, si li toca organitzar al febrer potser preguntarà pel carnestoltes, o potser aquells dies haurà tingut un atac d’al•lèrgia primaveral i preguntarà per les al•lèrgies en general. Potser intentarà buscar un tema que no recordi que s’hagi tractat mai al nanorepte, o potser intentarà trobar un tema que porti moltes aportacions diferents al creure que el concepte té molts significats.
Evidentment, un tema proposat no té perquè agradar a tothom, però és així com funciona la vida en general. S’ha parlat molt sobre els gustos de la gent que escrivim aquí al fòrum, però el problema és que a vegades no em sabut respectar-ho. En general, i jo com Annaïs la primera, hem anat demostrant que en ocasions hem errat en les nostres aportacions i opinions respecte allò que feien els altres.
No crec que sigui el tema del transparent el que faci que la gent no hi participi, ja fa dies que la cosa està “xunga” perquè sou poquets els que aguanteu aquí. I per cert, moltes gràcies per fer-ho.
Joan, has tingut oportunitat de preparar molts nanoreptes, i els has fet amb els teus gustos i opinions. Han estat correspostos amb nanoreptes enginyosos, tendres, divertits, igual que els proposats per altres participants, però ara li tocava al transparent idear-lo, i així ho va fer. Segur que pots reconvertir la idea en algun dels teus bonics missatges.
Mena... sóc octubrenca com tu, i m’encenc com una branqueta seca ho fa amb una espurna de sol reflectida en un tros de vidre, així que entenc les teves raons, però respira a fons, compta fins a 10 i quieta aquí. Tot i que jo, està clar, sóc la que menys dret tinc a demanar que us quedeu aquí, jo ja fa dies que no participo.
Transparent, tens tot el dret de no fer-ho, d’enfadar-te i no contestar-me, o de contestar-me i donar-me les teves bones raons, però a mi m’agradaria que tornessis a convocar el nanorepte 747, amb el tema de les cleques, ja que pot tenir molts significats, tant els propis físics, com tu mateix que vas fer broma amb la cleca a l’equivocar-te en el número de nano. Pensa-t’ho, tot i que repeteixo que tens el dret de no fer-ho. Per cert, entenem cleca com “cop al terra”, o com “cop que fem amb la mà”? Si és la segona opció, hi ha dos sinònims molt divertits, tot i que em sembla que almenys un d’ells no surt al diccionari en català... Es tracta de calvot i colleja. El segon terme, sobretot, l’utilitzem a Ponent, que aquí som bastant “xarnegos” a l’hora de parlar, i significa un cop al clatell que a vegades es fa fluixet com a amistós (jeje) o com a tipus de bufetada.
Bé, crec que ja està dit el que havia de dir.
Salutacions,
Nanoreptes 2.0 / Annaïs


Respostes

  • RE: SOBRE EL NANOREPTE
    Elm de Tuïr | 19/05/2014 a les 12:20
    Només dir que en ves de "calvot" i "colleja", es pot dir clatellot o clatellada. Disculpeu si em poso on no em demanen o a destemps. Sóc un relataire antic que de tant en quan li ve nostàlgia i mira el fòrum i algun relats. Sí, és trist que, sobretot el fòrum hagi acabat d'aquesta manera, amb batusses de la poca gent que queda.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.