Detall intervenció

RE: RE: RE: x manel

Intervenció de: Toni Viadé i Moreno | 04-11-2008


Moltes gràcies Manel. Si vinc a l'acte us buscaré i vindré al dinar. Per cert; entenc que els contes dels finalistes formaran part del llibre oi?

Salut


Respostes

  • RE: x manel
    Toni Viadé i Moreno | 04/11/2008 a les 19:18

    Hola "relataires". Perdoneu la interrupció però he estat escollit finalista al concurs de la Fundació Victor Mora amb el sobrenom de "tovimo" i m'han dit que segurament hi ha algun altre realtaire entre els finalistes. De fet, hi ha un parell de pseudònims que m'han sonat dels RenC (gypsy i micanmica -a qui li he enviat un email -). Segurament no podré assistir a l'acte però si, finalment no fos així, m'agradaria saber si hi haurà algun relatire per saludar-lo.
    Toni
    • RE: RE: x manel
      manel | 04/11/2008 a les 20:49

      anem a pams:
      gypsy, t'he contestat el mail!

      Toni, doncs sí que en serem uns quants, com a finalistes la micaenmica, la gyspy i la Laura i com "espectadors" la Mercè Bellfort, en brumari i jo mateix. És el que jo sé, potser hi haurà més gent.

      Després de l'acte, uns quants anirem a dinar a L'Escala. No cal dir que estàs convidat (pagant tu el teu plat, evidentment). Ja anirem recordant-ho en el fòrum. Si pots i vols venir ja ho saps.

      salut!
      • RE: RE: RE: x manel
        Toni Viadé i Moreno | 04/11/2008 a les 22:49

        Moltes gràcies Manel. Si vinc a l'acte us buscaré i vindré al dinar. Per cert; entenc que els contes dels finalistes formaran part del llibre oi?

        Salut

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.