Detall intervenció

RE: Gràcies boig

Intervenció de: mvidal | 08-02-2006


gracies a tu, pero lo unic que puc dir-te es que jo soc un poeta (mes o menys dolent) que desde el seu despatx de director d'una empresa imagina coses i les escriu...



Respostes

  • RE: HO SENTO
    angie | 08/02/2006 a les 11:20

    Vist el teu poder de convocatòria, aconsello dedicar-te a fites altruïstes!

    Una relataire molt sorpresa!

    angie
    • mmmm
      laura lara martin | 08/02/2006 a les 11:47

      Hòstia!no m'he enterat de res!!! però què ha passat? espere que mvidal estiga bé..
  • Osti, en quin jardí m'estic fotent!
    pivotatomic | 08/02/2006 a les 11:50

    Tot i que l'experiencia recent em diu que calladet estic més maco, no puc estar-me de donar la meva opnió en aquest merder que ens hem muntat...

    I la meva opinió és que, malgrat em pugui fotre una mica, crec que el companyer mvidal té força raó!

    M'explico

    Disseminar els relats no és pecat. És una opció que et dona la pàgina i, al meu curt entendre, una forma de fer-se autopropaganda tan legítima com entrar al forum i fer un d'aquells "per favor, llegiu-me" que ja són un clàssic al barri. La única diferencia, si ens posem estrictes, és que disseminar ha demostrat ser molt més efectiu (especialment, si s'és director de departament...).

    A mi, paradigma de la modèstia i gens sospitós de voler ser tan llegit com el que més, em pot fotre veure com algú, en una setmana i amb un sol relat (que, a sobre, no m'agrada gaire, vull dir-ho sense cap mala llet però amb tota sinceritat) aconsegueix gairebé tantes lectures i comentaris com els que he acumulat jo treballosament en més d'un any de publicar a RC... Però aquest és el MEU problema. (I és una opinió totalment discutible, eh?)

    I si el que ha fet el company mvidal en realitat és autovotar-se, i autocomentar-se, i autollegir-se (tot un exemple d'onanisme relataire ara que ho penso)... doncs, en aquest cas, aquest seria el SEU problema. S'estaria enganyant a ell mateix i allà ell i la seva salut mental.

    Com que no m'agrada pecar d'ingenu, tinc clar que tots sabem que estar entre els destacats a la pàgina d'inici comporta aconseguir moltes més lectures i, suposo, per aquí ve l'emprenyamenta. El "mvidalgate" potser ens ha de fer reflexionar sobre què cal destacar a la pàgina (a mí, per exemple, em semblaria molt més just si totes aquestes classificacions d'autors més llegits, valorats i votats es fessin sobre els darrers 30 ó 60 dies, més que res pq així deixarien de ser classificacions inamovibles o casi, com fins ara. Pel que fa a autors més prolífics i votats, jo les canviaria directament, pq m'aporten ben poc...).

    Particularment (i això és una opinió molt personal, com tota la resta d'aquesta insoportable parrafada amb que us estic castigant) no em sento ni estafat, ni perjudicat, ni ofès, ni... res pel company mvidal. Si és cert que desplega aquesta activitat literària que diu, més aviat el felicito. I li dono la benvinguda a ell i als altres relataires que diu haver portat a la pàgina, a més del meu reconeixement per la seva tasca de dinamització de RC.

    Pel que fa als seus mètodes d'autopromoció... em són totalment indiferents. Cadascú és cadascú i cada qual se sap lo seu. Només espero que aquest departament del que és cap sigui el de marketing, pq això voldrà dir que el company mvidal és un tot un mestre en el seu negoci.

    Queda pendent la qüestió de si, a més de saber-se vendre, sap escriure... Però això ja ens ho anirà descubrint poc a poc, no?

    En fi, aquesta és la meva opinió... que a dia d'avui em sembla que es cotitza més aviat a la baixa. Però mira, com que no tinc gat per a pentinar...

    Una abraçada urbi et orbe
    • DIRECTOR CORPORATIU
      mvidal | 08/02/2006 a les 12:32

      aquest es el meu carrec, depen de mi els departaments de promocio, marketing, compres i gestio de producte...

      FINALMENT DIR que la polèmica, la discussió i fins i tot el "posar de mala llet" son coses que et fan sentir viu!!!

      m'encanta saber que on hi ha un forat hi queb quelcom, ja m'enteneu ... o poder no...
    • mvidalgate
      XvI | 08/02/2006 a les 13:00

      Estic d'acord amb el pivotatomic. Jo també he vist aquesta polèmica i no entraré a creure'm o no creure'm els arguments de mvidal, però si que tinc un dubte de fa dies: Quan va començar la polèmica sobre aquest autor (que, per cert, no apareix a la llista d'autors ¿?) tenia un text "Quines mirades..." que, un cop publicat ha canviat, com a mínim, dos cops (primer sortia un poema, després una frase i ara res). Com que sóc curiós de mena em pregunto qui, com i per què.

      Em sembla que vaig llegir pel forum que a l'AnNna també li havia passat.

      salutacions
      Xavi(XvI)
      • RE: mvidalgate
        mvidal | 08/02/2006 a les 13:08

        curios no esta entre els autors...

        no estem ni jo ni Sergi_Casals...

        curios no?
      • es veritat...
        Equinozio | 08/02/2006 a les 13:08

        No surt a la llista d'autors... potser és un fantasma... jajaja. No en serio jo també sóc curios com el xavi.

        Equinozio
  • Gràcies mvidal
    boigboig | 08/02/2006 a les 13:06

    pels aclariments i per les teves explicacions.

    És cert que a vegades es fan capelletes en les webs que fa temps que funcionen, tot i que aquesta tampoc fa tant de temps que està en marxa. Però jo crec que el problema no ha estat aquest en el teu cas (vull dir que certes capelletes s'hagin enfadat).

    Intentaré ser clar, tot i que això sempre és difícil.

    Primer, hi ha certes coses, com el tema dels vots, que ja no s'utilitzen doncs només servien en el cas dels concursos. Com que espero que ho treguin en la nova versió de la web, no és molt problemàtic. Però per nosaltres (relataires) se'ns fa molt difícil entendre que algú rebi 52 vots, quan ningú, o gairebé ningú, vota relats en la web. Així que només pot ser gent de fora (cap problema!) que no sap que es això dels vots, o bé gent que ho fa per tocar la pera (que potser tu no en tens cap culpa).

    Segon, el tema dels comentaris, es un tema delicat. Sobretot els autocomentaris, que al principi un tendeix a fer ni que sigui per replicar certes coses. Però autocomentar-se porta a que el teu relat surti als últims comentats (per cert, hi ha un relat del Gustau sobre tot això).

    Tercer, les visites: és prou estrany tenir tantes visites en tant poc temps, suposo que es podria veure si són "reals" o no, o sigui sinó venen la majoria d'un sol ordinador. L'únic problema d'això és que la pàgina ho podria considerar un "atac", doncs moltes connexions molt ràpid poden col·lapsar la pàgina.

    Certament, tot això és lícit. Són formes de promocionar-se, com n'hi ha d'altres (autopropaganda al fòrum, per exemple). El problema no és sí és lícit, il·legal, èticament reprovable... El problema és que jo personalment (i d'altres) creiem que trenquen les regles del joc "no escrites".

    Aquí és on entra la meva opinió: algú que "juga brut" se'm fa difícil valorar els seus escrits exclusivament des del punt de vista literari, que es suposa que és de que va la pàgina. De la mateixa manera que m'ha passat amb gent que plagia, per exemple. Encara que després escrigui altres coses, sempre em quedarà el dubte...

    I aquí bé també la raó del meu missatge, que no sorgia només de la ràbia (o equivalent). Perquè el que volia és que les coses tornessin a la "normalitat" en que els autors es valoren principalment per la seva qualitat. Doncs només així ens animarem tots a millorar els nostres escrits. Ja que si ser llegit no té res a veure amb la qualitat, per mi la pàgina perd TOTA la seva gràcia.

    M'alegra saber que no hi havia mala fe per part teva. No n'hi ha hagut per part meva mai, només sorpresa, indignació, incomprensió, etc, per com la pàgina anava perdent un esperit "de concòrdia" i de estímul de l'escriptura que ha estat per mi i per a molts d'altres.

    I finalment, buf, volia dir que m'alegra molt que gràcies a tu arribi gent nova a la pàgina, amb qualitat, amb ganes de parlar de literatura, de fer literatura, activa, etc etc. M'alegra molt més del que et penses! I esperem que amb tot això la qualitat de la pàgina augmenti fins al nivell que es faci difícil que m'acceptin un relat (escric prou malament, jo) però que pugui llegir relats realment bons.

    Boig!
    • RE: Gràcies boig
      mvidal | 08/02/2006 a les 13:27

      gracies a tu, pero lo unic que puc dir-te es que jo soc un poeta (mes o menys dolent) que desde el seu despatx de director d'una empresa imagina coses i les escriu...


    • RE: crec que vos estan prenent el pèl de mala manera
      Conxa Forteza | 08/02/2006 a les 14:09

      1) encara no ha donat cap explicació perquè hi ha comentaris en nom de relataires lleugerament modificats. Com Enricirici i carmeangla.

      2) no surt a la llista d'autors

      i lo més gros, com pot modificar els seus relats? fins ara cap ho haviem pogut fer, era una cosa que s'havia parlat amb Omatech, però de moment cap de nosaltres ho podem fer.


      • ho ha tornat a fer amb el poema de les PUTES
        Joan Casacuberta | 08/02/2006 a les 16:47

        ho ha tornat a fer... curios.

        lo del cirici ja ho va explicar em sembla.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.