Detall intervenció

Quina llàstima tot plegat...

Intervenció de: Ze Pequeño | 03-06-2012

Ja sabeu, i si no us n'heu adonat ja ho dic aquí, no passo gairebé mai pel fòrum des de ja fa temps.

I avui em passa pel cap veure com està el món... i quina peneta més gran m'ha agafat... quina llàstima de veure tanta ràbia i tanta tristesa sortint de les lletres, tan boniques que són les lletres... Se'm fa tot massa feixuc... Només em fa pena que l'essència d'una iniciativa maca, literària i harmònica s'hagi perdut qui sap on qui sap per què.

Jo recordava un entorn diferent...

Abraçadotes tristes a tothom qui les vulgui.


Salz.


Respostes

  • RE: Quina llàstima tot plegat...
    Núria Niubó | 03/06/2012 a les 14:28
    Ens recuperarem, ja ho veuràs, torna!
  • RE: Quina llàstima tot plegat...
    Ze Pequeño | 03/06/2012 a les 14:37
    No marxaré pas, Núria. Gràcies!

    Sé que en el fons hi ha coses que mai no canvien.

  • Jo opto per...
    deòmises | 03/06/2012 a les 14:46
    ...optimitzar i calibrar l'enfocament. Com una lent... Així desapareix allò que no interessa i destorba i puc centrar-me en allò que vull, que és crear i escriure i aprendre...

    Bona tarda, Salz.


    d.
  • RE: Quina llàstima tot plegat...
    Ze Pequeño | 03/06/2012 a les 14:50
    No, no, no és la fi. Ha estat una mena de xoc per mi. I potser m'he precipitat en escriure-ho. Evidentment, aquestes coses formen part de la vida, i s'accepten i assumeixen, perquè és part dels humans suposo.

    No volia dramatitzar pas. M'ha sorprès, m'he precipitat, i ara m'ho miro des de lluny. Ha estat un instant de sorpresa-decepció. No és la primera vegada que passa ni serà la darrera.

    Abraçadotes.

    Salz.
    • Hola Salz...
      allan lee | 03/06/2012 a les 17:39
      Que bé trobar-te per aquí. Sobre això que dius, no ets la única que se sent decebuda. Jo també m'hi sento. No sé dir exactament per quin motiu. La gent va i ve de RC, i de tanganes sempre n'hi ha cada cert temps, sembla una cosa ben normal, com diu un company més amunt, perquè som un petit mon, un micromón si voleu, fet de persones cadascuna amb les seves peculiaritats. Però aquest cop...quelcom m'ha sacsejat una mica més. Potser pel fet que hem deixat la nostra passió per escriure i llegir i hem tingut el focus d'atenció tan lluny i durant tants dies. Perquè sembla que haguem perdut el nord entre tants nicks, trolls, aranyes i altres indocumentats ( que vol dir simplement sense documents).
      Jo no vull pas que RC sempre sigui igual, no vull un RC lineal ni tancat. Totes les veus són riquesa. Però quan es passa a la desqualificació, a les paraules massa fortes, a les trifulques de nivell personal, la cosa es torna grotesca. Molta gent no ha dit res simplement per no posar-ho pitjor, crec, però penso que molts pensem el mateix. Usem la pàgina, i el fòrum en particular, per converses, reptes, curiositats de tots colors...i per sobre de tot, per fer el què sabem: escriure cada cop millor, llegir les novetats amb la ment oberta i gaudir de totes les avantatges que aquesta pàgina- que molta gent estimem- ens posa a l'abast. Ho sento, volia escriure dues ratlles i mira. Ja ho deixo. Gràcies a Omatech per aguantar-nos a tots. Bona tarda.
  • RE: Quina llàstima tot plegat...
    T. Cargol | 03/06/2012 a les 17:41
    Donem-li, si de cas una volta més: sembla que hi ha hagut 46000 lectures a algun relat. Suposant que cada lectura tardi un segon, surt un equivalent a 46000 segons. Això vol dir utilitzar poc menys de 13 hores per produir-les.

    Jo no sé si això ha estat així, perquè no segueixo el detall del que es diu, però si és cert, vol dir que s'han fet servir eines específiques per generar accessos quer no tothom té a disposició, tret que, el agressor sigui un expert. I quina mena d'expert? No sé,...
  • Hola allan
    Carme Cabús | 03/06/2012 a les 18:46
    Gràcies per les teves paraules, que subscric totalment. Crec que hem de seguir fent literatura. Tota aquesta genteta, pobreta, ja es cansarà. I dic el mateix que tu a Omatech: gràcies per aguantar-nos.

    Un petó. I, Ei!, participa, que sense la teva poesia tot això està molt trist i molt sol. Fem pinya i deixem la verborrea i la grolleria per als qui no es veuen capaços de reeixir en res.
    • Hola Carme
      allan lee | 03/06/2012 a les 18:56
      Bé, per mi no és ningú genteta, si em faig entendre. Crec que tots tenim cabuda. Si ho dius per les grolleries que s'han escrit, estic ben d'acord amb tu. Les desqualificacions i la mala educació no ens duen enlloc. Jo crec que Tots podem entendre'ns- sempre hi haurà simpaties i desavinences, és clar- però jo no em sento per sobre o per sota de ningú, a nivell personal. Gràcies pel teu el.logi. Darrerament no escric gaire, però quan puc participo. Una abraçada;-))
  • Hem de fer com el meu pare..
    magalo | 03/06/2012 a les 23:19
    ...que és de Riudaura, que diu que quan plou la deixen caure.

    Aquest mes fa un any que estic entre vosaltres. Estic de celebració. I també m'ha sobtat tot aquest enrenou del fòrum, però ho veig com uns esdeveniments puntuals als que no s'hauria de donar massa importància.
    Tot i les petites pica-baralles que veig, segueixo estant molt contenta i agraïda de poder estar per aqui amb aquesta familia que com totes, té bons i mals moments.
    A banda de vosaltres no tenia cap lloc on donar a conèixer el que escric (musiqueta trista de violí). La familia (excepte la mare) fa morros quan em veuen venir amb uns versets, però em sé posar al seu lloc. :)
    Em quedo amb el que diu en deòmises, amb qui segur que tots coincidim: això de que hem de saber donar prioritat a escriure i a aprendre dels que escriuen. I res ens ho ha d'impedir si sabem distanciar-nos del que ens destorba.

    gràcies per tot el que vaig aprenent a Relats!
    petonassos i petogaltes a tots!
    Marta.
  • Un petó, Marta
    Carme Cabús | 04/06/2012 a les 00:50
    És una alegria sentir el que dius. A mi em passa el mateix que a tu i només per això ja val la pena tot.
    • i tant que val la pena!
      magalo | 04/06/2012 a les 01:07
      gràcies Carme guapa!, vaig a dormir que ja toca.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.