Detall intervenció

POETIC VIJAZZ 2011

Intervenció de: Sandra Domínguez Roig. | 29-06-2011

http://www.vijazzpenedes.com/defaultvijazz.asp?pag=noticia&idnoticia=177


Respostes

 • RE: POETIC VIJAZZ 2011
  Sandra Domínguez Roig. | 29/06/2011 a les 23:31
  El proper 2 de juliol, a les vuit de la tarda, a la Rambla Sant Francesc, arriba per segon any consecutiu el Poètic Vijazz, emmarcat en els actes que es celebraran a Vilafranca dins del Caixa Penedès Vijazz.

  Patrocinat per vins i caves Pinord, aquest acte combina extraordinàriament diferents poetes i poesies relacionades amb la cultura vitivinícola, amb altres disciplines, com vídeo, dansa o pintura. Aquesta trobada poètica, organitzada per l’Acadèmia Tastavins del Penedès, segueix en la línea de l’entitat de vincular el vi amb la cultura.

  Sota la direcció tècnica d’Albert Carrasco s’ha previst el mestratge de la paraula dels poetes Joan Carles Gonzalez-Pujalte, Antoni Casals Pascual, Carles Figueras i Calvo, Sandra Domínguez i Roig, i el mateix Albert Carrasco, qui en definitiva faran d’aquest Poètic Vijazz una cita ineludible per als que gaudeixen amb la paraula fusionada amb altres sensacions.


  JOAN CARLES GONZÁLEZ PUJALTE
  Mataró 1963

  Llicenciat en Història de l’Art. Professor.

  Llibres publicats:
  Nicotina als llavis. Ed. Columna 1998
  Un baixant l’escala. Ed. Viena 2000
  L’Angle Humà. Ed. UAB 2000
  L’hoste anònim. Ed. Ajuntament de Mislata 2000
  L’hora de Balthus. Ed. Viena 2000
  Aire i matèries. Ed. Parc Taulí 2001
  Manyà de tenebres. Ed. Viena 2002
  Les conspiracions. Ed. El Brosquil 2002
  Tants barrets. Ed. El Brosquil 2003
  Diàstole. Ed. March 2004
  La Matança de Quios. Ed. Pagès 2005
  No alimenteu els coloms. Ed. Viena 2005
  La distribució de la sal. Ed. Moll 2006
  Repèl. Ed. El Brosquil 2007
  Silur. Ed. Omicron 2009
  Els carnavals òrfics . E. Viena 2010
  I d’altres publicacions col·lectives tant de poesia com de narrativa curta.

  Membre fundador del grup d’intervencions artístiques Art-incube amb el qual va realitzar nombroses accions en els anys vuitanta i noranta. Participa en diferents revistes d’àmbit comarcal com Cap-gros ,Valors, Barcelona Review i la plaquette Papers de Versàlia

  CARLES FIGUERES I CALVO
  Llorenç del Penedès, 1977
  El record d’escriure poesia en català es perd en la seva més tendra infantesa. Poeta vocacional, no oblida que en els seus començaments va ser encaminat en aquesta passió per la que va ser farmacèutica de la seva vila nadiua, la Rosa Fabregat i Armengol (reconeguda poeta lleidatana).

  Fortament vinculat a les activitats culturals de la seva població, ha treballat en l’organització de concursos literaris, recitals de caire poètic i també ha col·laborat en la revista local “Portal Nou”. Així mateix, des de ben jove fa teatre en el seu poble i forma part de l’elenc artístic del grup de teatre local “La Cumprativa”.

  Ha rebut nombrosos reconeixements en el camp de la poesia, entre els que es pot destacar el Primer Premi de Poesia de Primavera Antoni Massanell (AVV de les Clotes, Vilafranca del Penedès) el 2005 per l’obra INTERIORISMES i el Primer Premi de Poesia del Grup de Dones del Vendrell el 2008 per l’obra DE DINS i el 2011 per l’obra P.D.: INTERIORMENT.

  El 1999 surten a la llum poemes seus dins de l’antologia titulada “Poetes d’un poble: Llorenç”, junt amb els d’altres poetes de Llorenç del Penedès.

  Puntualment ha realitzat recitals de poesia juntament amb la poeta amiga Sandra D. Roig -cofundadora de la companyia VERSUSART- a La Ràpita (Sta. Margarida i els Monjos), Pacs del Penedès, Requena (València)... Així mateix, en els darrers anys, ha col·laborat en diversos actes poètics realitzat en diferents municipis del Baix Penedès i ha participat en el Primer Poètic Vijazz (juliol 2010).

  SANDRA D. ROIG
  Barcelona, 1974. Tota la seva infantesa i estudis es desenvolupen entre L’Hospitalet i Vilafranca on va completar la seva formació reglada d’administratiu amb diversos cursos de formació ocupacional.
  Amb una formació poètica autodidacta, escriu poesia perquè afirma sentir-se còmode i el que l’atreu a fer-ho és poder expressar les emocions en codi.
  Gestiona els blogs “Papallones en la llum” (papallonesenlallum.blogspot.com) i “cd Poesia/Versus” (cdpoesiaversus.blogspot.com).

  Ha guanyat els premis: 2001. Premis Residència 3a edat de Pacs. 2on premi pel poema “ONES”, 2002. XIV premis literaris Joan Mañé Guillaumes. 3er premi, 2003. XV premis literaris Joan Mañè Guillaumes. 1er premi, Col·lectiu de dones del Vendrell. 2on premi, 2004. XVI Premis literaris Joan Mañè Guillaumes. 2on premi, 2007. XV Premi de Poesia Antoni Massanell 2on premi ”L’ENÒLEG QUE EM VA DEIXAR” i 2008. XVI Premi de poesia Antoni Massanell Actual 1er premi.”LA NIT DELS MOTS”.2011.Finalista del premi col.lectiu de dones del Vendrell per “La memoria d’un instant”.

  Ha col·laborat a Versos de tardor (Ed. Petròpolis), A totes les baranes dels teus dits (Ed. Petròpolis) i a Poetes a la Xarxa (VVAA). “Abraçada a la meva propia pell”,ed. Bubook, Lo Càntich.

  Actualment escriu a “Lo cantich recull de poesia arreu del mon” i “versos.cat”. i a Set arts per set vides, (segon blog més llegit de la Penedesfera) comunitat bloccaire amb més de 900 blogs de l’Alt Penedés Garraf, Anoia, Baix penedés

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: