Detall intervenció

Per Xantalam

Intervenció de: mateu | 18-06-2010


No he entés el teu nano...què me l'expliques?
(una mica curtet sóc, sí, ja ho sé...)


Respostes

  • No, no,
    Xantalam | 18/06/2010 a les 23:07

    res de curtet, si no ho has entès és que no l'he explicat prou bé.

    Si a una dona que va amb burka pel carrer li posen una multa, em pregunto qui l'ha de pagar. Evidentment la hi posen a ella, per anar amb el rostre completament tapat i perquè suposadament atenta contra les nostres normes de seguretat; és ella, com a persona major d'edat, qui l'hauria de pagar, oi? Doncs si jo fos aquest cobrador imaginari em cauria la cara de vergonya de demanar-li els diners de la seva "infracció" a aquesta dona. Considero que tan sols és una víctima del poder masclista i cruel vers les dones, i que nosaltres, i les nostres lleis, amb una pàtina de bones intencions, en la meva opinió, no li fan cap favor. Encara ha de ser més dolorós sortir al carrer i trobar un grup de fotògrafs preparats per robar-li una fotografia, o que un dia es trobi que algú li posa una multa, ostres! El resultat és que no sortiran de casa. Jo no sé com ajudar-les, però així no, eh?

    O a les nenes que no deixen anar a col·legi perquè van amb el mocador, i la ja reiterada explicació que l'escola és laica, i per tant no s'admeten símbols religiosos. Si l'escola és laica, l'ensenyament ha de ser laic: no ha de mostrar cap signe religiós a les parets i algunes matèries han d'incloure tot el ventall de religions com a fet cultural, però no pot ser intransigent amb els alumnes, nens i nenes, que porten algun signe extern de ens indica al grup religiós al qual pertanyen. Per tant les criminalitzen, les marginen, les exclouen del sistema educatiu, això sí, sempre amb una càrrega de bones intencions.

    Si ells són intransigents nosaltres no podem ser intransigents, els hi hem de donar cultura, amor, integració, i elles, que són molt intel·ligents, amb el temps, ja aprendran a treure's de sobre allò que vagi en contra de la seva llibertat.

    Perdona l'extensió, mateu, però ara ho he volgut explicar bé. Espero que s'entengui! ;)


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.