Detall intervenció

He vists això.

Intervenció de: La Banyeta del badiu | 05-06-2006


ayuda por favor cierran protectora!!!!!!! en Granollers .(Barcelona - toda españa)
Responder a: angelsdelagossera@hotmail.com

Fecha: Miércoles, 31 de mayo de 2006 13:08


NECESITAMOS URGENTEMENTE CASAS DE ACOGIDA TEMPORAL PARA PERROS Y GATOS, EL DÍA 20 DE JUNIO CIERRAN PROTECTORA DE ANIMALES EN GRANOLLERS Y TODOS LOS PERROS Y GATOS SE QUEDARÁN SIN REFUGIO, POR FAVOR, DESDE LA ASOCIACIÓN ANGELS DE LA GOSSERA ROGAMOS QUE ACOGÁIS EN VUESTROS HOGARES A UNO DE LOS PERROS QUE ESTÁN ALLI. ESCRIBID A angelsdelagossera@hotmail.com Y TENDREIS MÁS INFORMACIÓN SOBRE COMO HACERLO, SERÁ MUY FÁCIL, NOSOTROS NOS ENCARGAMOS DE TODO, POR FAVOR, NO LOS DEJEMOS SOLOS!


Respostes

  • RE: He vists això.
    La Banyeta del badiu | 05/06/2006 a les 18:11

    139 perros y 21 gatos serán sacrificados si nadie los adopta. El Centre d'Acollida de Granollers costó 600.000 euros y ha durado dos años.
  • Fortíssim... segur?
    Thalassa | 05/06/2006 a les 22:23

    És cert? és que m'estranya, ja que està absolutament prohibit sacrificar cap animal a no ser que sigui pel seu bé, i això només ho pot decidir un veterinari... Jo no puc adoptar res, que ja tinc dos gossos guapíssims, que m'els estimo amb bogeria i si tingués un patí gegant, també tindria un cor gegant per a tots els gossos que hi capiguéssin...


    Si algú dubta en fer una adopció, que no perdi més temps! Agafar el Bau i el Patum és la millor decisió que he pres en la meva vida.

    Thalassa

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.