Detall intervenció

Dubte existencial

Intervenció de: bresquilla | 07-11-2006


Estimats relataires...

Quan trobeu temps per escriure??

Això d'haver-me fet relataire és una pressió afegida!! I més tenint un sol relat publicat...

Hauré de dedicar els caps de setmana a escriure coses potables...


Respostes

  • RE: Dubte existencial
    Leela | 07/11/2006 a les 20:16

    No deixis que escriure es converteixi en una pressió. A mi m'ha passat en alguna ocasió i llavors no li he trobat la gràcia.
    Escriure, com totes les coses, les has de fer per passar-t'ho bé. El millor de tot és fer les coses perquè et diverteixen.

    El temps sembla que jugui en contra. No hi ha massa estones per escriure, però contínuament anem mirant que passa al voltant i quan tens temps d'escriure pots utilitzar tot allò que has vist....

    No t'angoixis, no mereix la pena. Cal aprendre a passar-ho bé.. (a mi de vegades encara se m'oblida, en l'escriure i en altres coses).


    Una abraçada,

    Leela
    • Exacte!
      EmmaThessaM | 07/11/2006 a les 20:29

      Si t'ho mires bé, el dia té un munt d'hores perdudes! Després de dinar, abans d'anar a dormir, quan fas veure que llegeixes el diari del matí i en realitat encara estàs somiant truites... Suposo que el secret és combinar-s'ho una mica. Suposo que el secret és que t'agradi molt. Suposo que el secret no existeix i que cadascú ha de buscar el seu propi mètode / horari d'escriptura.

      Però, sobretot i com diu la Leela, no t'hi capfiquis: escriu, simplement, quan et vingui de gust escriure (bé, a la feina no escriguis, no fos cas que t'ensenyessin a on és la porta ¬¬). Cap dels d'aquesta pàgina no som escriptors professionals, cap de nosaltres es pot permetre el luxe de deixar-ho tot i viure d'escriure (almenys que jo sàpiga), per tant, si no en trauràs cap benefici econòmic, el mínim que pots fer és passar-t'ho bé (i si no és així, envia el teclat a pastar fang i apunta't a un curset d'ala delta, que això com a mínim sí que volaràs alt, jeje)

      EmmaThessaM
      • RE: Exacte!
        bresquilla | 07/11/2006 a les 20:36

        Bé, ja ho intentaré... Però és que jo les estones lliures no tinc altre remei que dedicar-les a estudiar... hehe
        Suposo que algun moment o altre acabaré trobant!

        Moltes gràcies pels consells!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.