Detall intervenció

Aclarament dels comentaris de Adema.

Intervenció de: Carlos ellokodelxovo | 28-04-2006


Això mateix que bé a continuació ja li he fet esment a la Conxa, que crec en particular que es va passar una mica, sé que van haber més comentaris per això ho torno a posar aqui. Voldria donar les gràcies a aquella gent, amiga com jo de la M.Pilar per, en part, donar l'oportunitat del dubte. Salutacions a tothom i també vui dir a certa gent que els seus poemes son molt bons els pocs que he vist (angie).
TEXT:
M'he quedat una mica sorprès de com tota una colla de gent (suposadament companys de RC, amb bon rotllo o no) es dedica a criticar i acusar de fets que no coneixeu a una companya que porta molt de temps aportant coneixements, relats entretinguts etc...
En el meu cas, igual que el de una noia molt maca "la simona" som amics de la Maria Pilar, i simplement ens agrada llegir i comentar-li algun relat de tant en tant. De tant en tant anem a fer-li alguna visita i moltes vegades ens enseña algun relat que acaba de publicar i potser li comentem, pot ser... es va oblidar de tancar un compte per obrir el seu, aixo si no vol dir pas que el comentari no sigui sincer o que sigui inventat. Per exemple, per si algu no ho enten, quan el meu germà ha treballat en un restaurant, m'ha agradat anar-hi a sopar perque vaig a veure'l a ell. Amb els comentaris passa el mateix, si entro a RC es per fer-li un comentari a la meva amiga. M'agradaria que els rumors i mals comentaris quedin allà com un mal entès i prou.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.