Detall intervenció

A TOTS-ES (gypsy, ...) ¡¡¡¡

Intervenció de: Sàtira (l'autèntica) | 27-12-2006


Preferiria no utilitzéssiu el meu nom en va. Jo no he plagiat a ningú i mai ho faré. No en tinc cap necessitat. Aquell que m'ha robat el NOM no ha fet més que fer la punyeta.

A partir d'ara i fins que no s'eliminin subjectes indesitjables que malmeten el bon fer d'aquesta pàgina, el meu pseudònim serà Sàtira (l'autèntica).

gypsy, tens i tenies tot el dret en sentir-te malament per aquesta usurpació d'un relat teu. Acabo d'enviar un correu a Omatech, i ja ho arreglaran, no t'amoïnis. Ens ha tocat el rebre a nosaltres dues. I més a mi perquè pel què he vist aquest Subjecte que apareix sense nom, té els relats copiats tal i com ragen d'altris, i jo en sóc la perjudicada. Ahir ja ho vaig comentar, aneu la meva pàgina i hi veureu els meus cinc i únics relats.

Bones festes


Respostes

  • Hola, Sàtira (l'autèntica) i Gypsy: em sap molt greu el que ha passat, però els creatius d'Omatech ho arreglaran
    Carme Cabús | 27/12/2006 a les 21:00

    Qui hi ha darrere de Relatsencatalà són un grup de creadors que ens han fet el regal d'aquest web i són persones absolutament mereixedores de la nostra absoluta confiança: honestos i legals fins a l'extrem, tal com han demostrat en la seva actuació diària i en tots els concursos que han anat muntant ells mateixos (a diferència d'aquest cas). Sempre han participat de la manera més generosa i entusiasta amb totes les iniciatives de la gent d'aquest web, i estic segura que són els primers a qui sap greu aquestes martingales.

    Després del que ha passat, tots els relataires hem d'estar a l'aguait perquè no hi hagi més usurpacions ni males arts, si bé tampoc no sabem del cert quina pot haver estat la causa d'aquests "desajustaments".

    Una abraçada a totes dues! Que el disgust momentani no us prengui la il·lusió de seguir escrivint i participant a Relastencatala. Tots nosaltres necessitem els vostres textos!
  • RE: A TOTS-ES (gypsy, ...) ¡¡¡¡
    gypsy | 27/12/2006 a les 21:10

    a mi Omatech ja m'ha dit que ho arreglarà.
    Per part meva no usaré el teu nom en va.
    En tot moment he dit que hi havia dos usuaris amb aquest nik. I el teu, no té res d'estrany, per tant és l'altre, el que no s'entén és que no l'eliminin.

    Doncs res, a mi també em sap molt greu, però primer al veure el meu relat amb el nik Sàtira, ignorava que hi haguessin dos usuaris amb aquest nik.

    Espero que ho sol·lucionin i no pateixis, crec que tothom sap que tu no hi tens res a veure.
    Bé una abraçada!

    gyps
  • tot i que el cognom "l'autèntica"
    gypsy | 27/12/2006 a les 21:20

    queda de por!.
    Sembles una dona segura de si mateixa. M'encantaa!
    No te'l canviïs, que és molt xulo!

    smuakkks

    gypsy

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.