Aldarion

2 Relats, 12 Comentaris
4274 Lectures
Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
No tinc molt a dir... de moment

Últims relats de Aldarion

  • Què difícil és estar sense tu.

    Aldarion - 13-02-2005 - 1334 Lectures - 7 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Fa una setmana estava pensant quines paraules utilitzar per escriure una poesia per Sant Valentí. Ara em trobo sòl, perdut en mig del res, sense la persona que més estimo al món i que no crec que em vulgui perdonar mai. Tan de bo poguès tornar enrera i rectificar, o tan de bo que al menys poguès arreglar el que s'ha trencat. M'agradaria tant recuperar-la si més no la seva amistat... Però aquest somnis, com tants altres, mai es complirà. T'estimu Noe. més

  • Enrecorda-te'n de mi

    Aldarion - 31-01-2005 - 2940 Lectures - 5 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Per la persona que viu al meu cor i que es passeja tot el dia pel meu cap... la noia més fantàstica i dolça del món, Itarildë més

Últims comentaris de l'autor

  • Aldarion | 23-01-2005 | Valoració: 10

    En això es basa el món. L'amor és un sentiment tan preciós i a la vegada tan extrany, tan maliciós... Ens farà fer coses que no volem, ens farà dir-ne d'altres que no desitjarem, i ens farà discutir, esbarallar-nos i potser reconciliar-nos... però sense amor no es pot viure. Per això, com molt bé dius Itarildê, sovint no té sentit intentar entendre a l'altre. Senzillament perque actuarà "sota els efectes de l'amor". Encara que a mi no m'ha agradat haver-la de llegir, és una poesia preciosa. Un petó.

  • Aldarion | 18-01-2005

    Els dubtes, les confusions, les incerteses... tot plegat és un cúmul de coses que ens fereixen i ens fan mal sobre tot quan aquestes preguntes sense resposta fan referència a una persona estimada. Els dubtes sovint fan que els llaços entre dues persones es debilitin i són una plaga pels sentiments.

    Bé, has escrit una poesia molt emotiva i que reuneix la teva passió pels poemes amb els teus pensaments. És realment bonica i expressiva, a mi m'ha arribat al cor... Tan de bo aquests dubtes desapareguin d'una manera o altra perquè una persona tan fantàstica i increíble com tu no s'ho mereix.

    Mols petons Itarildë, fins aviat ;)