A. M. Fibi

6 Relats, 18 Comentaris
7954 Lectures
Valoració de l'autor: 8.50

Biografia:
Assaboreix la lectura des dels cinc anys amb la secció de successos del Levante, quan encara no era Mercantil Valenciano. A l'institut rep la primera perversió literària: literatura catalana. A la Universitat, la segona: la Cartelera Túria. Després d'eixir victoriós de nombroses justes literàries juvenils, es retira en haver acomplit els 25 a l'espera de jubilar-se i guanyar el concurs que tots els anys celebra la UDP i publica al seu Boletín del Pensionista.

Últims relats de A. M. Fibi

Últims comentaris de l'autor

  • A. M. Fibi | 03-07-2006

    Gràcies Xisca, gràcies Averrois. Perdoneu el retard en l'agraïment, m'encanta que em comenten no sóc dels que passa d'allò que publica. M'he estat una temporada allunyat de la pàgina però vaig a tornar, això sí, amb paciència. Els dos primers relats que us he enviat serien provatures o així els entenc, comparats amb el aviat penjaran els editors: l'oportunitat. Espere els vostres comentaris! Us promet llegir-vos també la vostra obra, i tant! Averrois, respecte al final, és cert, són un dels meus problemes actuals, tinc massa pressa per acabar-los... he he he. Gràcies de nou!

  • A. M. Fibi | 03-07-2006

    Sí, eixa era la idea. M'encanta amoralitzar-ho tot i és el que pretenia. Però he de millorar un poc l'estil, en eixò estic. Mireu-se l'oportunitat a vore què us sembla. El tema és diferent però potser està millor escrit, no sé.