Detall intervenció

Sobre el Repte Càssic de la IA .

Intervenció de: lisboa | 05-10-2023

Felicitats pel tema: interessant i molt actual.

Ara bé, això de demanar dos finals, en un relat de 350 paraules, em sembla innecessari, del tot artificial i bastant difícil.
I una mica estrany, a què treu cap?

Francament, no em fa el pes. Crec que hauríem de posar les coses més fàcils.
De tota manera, llegiré als valents que s'animin a provar-ho.

Salutacions.


Respostes

  • RE: Sobre el Repte Càssic de la IA .
    Joan Colom | 05/10/2023 a les 11:59
    Em sembla molt legítim que el RepteClàssic DCCLX (INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL), amb dos finals, et sembli innecessari, del tot artificial, bastant difícil i una mica estrany, que ja són qualificatius.

    A mi no m'ho sembla i, en canvi, sí que vaig trobar difícils els ReptesClàssics DCCXLII (COMENÇAMENT) i DCCLII (LES BOMBOLLES), ambdós convocats per Atlantis, que havien de començar amb una frase donada i acabar amb una altra, però no vaig objectar res ni recordo que ningú ho fes.

    No vull espantar ningú sinó obrir nous camins, que no tot han de ser paraules obligades i/o prohibides.

    Et convido a reconsiderar la teva decisió de no participar-hi. He llegit els teus relats i crec que la teva inventiva dóna per superar aquest repte i per molt més.
  • RE: Sobre el Repte Càssic de la IA .
    Atlantis | 06/10/2023 a les 07:48
    per a Lisboa: No em sembla tan difícil poder escriure un relat amb dos finals, potser em sembla més difícil et tema. Amb això estic d'acord amb Joan Colom, que és un repte i que, tal com t'he llegit ets capaç d'escriure'l.
  • RE: Sobre el Repte Clàssic de la IA .
    TerricheT | 06/10/2023 a les 11:02
    Entenc les dues posicions, a mi que m'agrada el tema de les IA, no acabo de trobar una motivació que em dugui a dos finals diferents. A veure si el cap de setmana m'inspira, però ara metix, ho veig fosc.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.