Detall intervenció

RepteDCXXXV (635): Exhibicionisme. - COMENTARIS I VEREDICTE

Intervenció de: lisboa | 12-08-2016

Anem per feina:

Rebobinant – Tanganika .

Noia, tens estil. Vull dir, estil literari, òbviament. I tenir estil vol dir que els teus relats són reconeixibles. A mi el teu estil m'agrada, el trobo fresc, despreocupat i original. Per buscar-hi pegues, a vegades de tant fresc es congela, vull dir que una mica de planificació abans d'escriure tampoc fa cap mal. El teu relat, Rebobinant, és un relat made in Tanganika. La historia, és agosarada d'explicar, no tothom confessaria experiències eròtiques tan poc convencionals, però també això és made in Tanganika. M'agrada especialment una cosa: això de «jugar a imaginar». La imaginació és poderosa! I gratuïta ( de moment ) Els que escrivim ho sabem. Si ho fem bé, el fruit de la nostra imaginació toca les imaginacions dels lectors i els podem fer sentir contents, espantats, intrigats, excitats ... Parlant de terrasses, a mi em va visitar una bruixa a la terrassa!, anava amb escombra, l'envoltava una flaire deliciosa a ratafia, i a diferència de les bruixes de Disney, era escabrosament sexual ... Potser un dia n'escrigui una història! ;)

Crisàlide – deòmises

Hola Deo, noi, tu també en tens , d'estil. Molt diferent del de la Tanga, val a dir. Els teus relats són sòlids, prosa que dóna la sensació d'estar treballada, d'aquella prosa que cal mastegar una mica. El Crisàlide, és un deò clàssic; bona ambientació, descripcions acurades, vocabulari cuidat. La història és versemblant i molt teva, també ( en aquest cas , teva del tot ). És divertit i molt real, com una frase pot, com tu dius, «retornar a la realitat i la flasidesa». Que curiós, també en aquest relat m'hi sento identificat ... Molts de nosaltres podríem narrar alguna història semblant, n'estic segur ... Però en aquest cas, a diferència del de la bruixa, segur que no n'escriuré cap relat, seria massa patètic .... ;)

Aleshores – Exhibicionisme.

Hola Aleshores, a tu no et tinc tan llegit com els teus companys de repte. Els que ens ofereixes aquí, és un curiós recull de trucs publicitaris, interessant i divertit, però no és el que demanava pel repte . De tota manera , gràcies per participar!



I ara, el veredicte . Entre el relat del deo i la Tanga - ja ho sé que ho diu tothom, però m'agraden el dos- trio el de la Tanga, per la valentia de fer un autèntic acte d'exhibicionisme i d'aquesta manera, apropar-se més al que aquest jutge voyeur havia demanat .

Tot teu, Tanga. I vigila amb la imaginació!


Respostes

  • De la ratafia dir que...
    Tanganika | 12/08/2016 a les 12:27
    És un agradable licor de sol i serena, de camp i de bosc, de rierol i de llar de foc. Es mereix el relat que comentes que voldries escriure. Això ja dependrà del dit al fet, com tot a la vida. Però escriure és un plaer i només per això ja paga la pena, penso/crec/afirmo/firmo/no imagino: sé.

    Gràcies pel comentari. El repte era que qui escriva fos narrador i protagonista , despulladament. Això és passar-se en el 'voler saber'. Per això, i mercès a l'afegitó 'vestir-ho' -igualat a novel·lar, ficcionar- es pot jugar -imaginant i no imaginant- combinant què es mostra i què no. El més important: com . I amb quina potència. Si no hi ha força, no hi ha res. La força és allò que empedastala allò que s'escriu -parlo en general- quan 'arriba', sigui en to/format humorístic, sensual, crític, etc. I ja no em persianejo més (sinònim d'enrotallar-se) perquè haig de fer el dinar i els cigrons esperen un bany d'aigua escaldant (el mal karma em farà ser cigrona en una altra vida, quina por) i després ser refrescats sota el raig de l'aixeta i amanits en plan frescal. I anar pensant quin tema reptal us poso. Espero que hi hagi participació d'aquest vell forumaire, perquè la del deo és infal·lible. L'aleshores va i ve, com lo reboli i d'altres sovintejaires. Amb tot, hi falta més 'vida'.


    TGNK :)
  • Gràcies pel comentari, lisboa, que sempre és una visió...
    deòmises | 19/08/2016 a les 10:57
    ...interessant per a aquell text que s'ha girbat com un particular tour de force des de la convocatòria.

    Enhorabona, Tanganika, de la família mènica.


    d.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.