Un brunzit al cap

Un relat de: Magda Garcia
Bo i escoltar un brunzit constant continuava fent la seva vida. Des que es llevava no parava ni un instant. Passejava el gos, comprava el pa, deixava la nena a la guarderia, anava al supermercat, tornava a casa, cuinava, recollia la nena, dinaven, fregava els plats, treia novament el gos, anava en cotxe a buscar el fill gran a l’institut, tornaven a casa, berenaven i algunes tardes els portava al poliesportiu on el gran jugava a bàsquet i la petita feia activitats de psicomotricitat. Tornaven a casa, posava la rentadora, treia el gos, feia el sopar, i així anaven passant setmanes i mesos.
Quan un dia es va autoritzar a sí mateixa a alçar la mirada de la seva quotidianitat es va fixar en el paisatge que l’envoltava. Es va adonar que el brunzit que atribuïa a acúfens seus, interns, en realitat provenien d’un munt de molins de vent, de plaques solars i de torres d’alta tensió que havien anat teixint diferents empreses al voltant del poble. Al carrer, a la teulada, als prats...Era dins d’una teranyina immensa que la rodejava completament. Com un mosquitet atrapat, sense sortida.

Comentaris

 • Temps moderns[Ofensiu]
  Prou bé | 19-06-2022

  Original, distret i ben escrit!
  Amb total cordialitat

 • Inesperat [Ofensiu]
  llpages | 14-06-2022 | Valoració: 10

  El que es descriu al primer paràgraf no fa pensar del que tractarà el segon. Quedes una mica desconcertat, però després tot encaixa. És més, tot té sentit. És més, m'ha agradat. I te'n felicito, Magda!

 • brunzit de fora[Ofensiu]
  Atlantis | 13-06-2022

  Les plaques solars fan un brunit?


  Segurament ens canviarà el paisatge. Molt ben explicat el dia a dia, que gairebé no ens dona temps de parar-nos a pensar el què hi ha al nostra voltant. Jo pensava que el brunzit que sentia la protagonista
  (he pensat en una dona per les feines i el neguit d’anar amunt i avall)...li venia de dins.

l´Autor

Magda Garcia

114 Relats

336 Comentaris

24310 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí. Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions i crear personatges que mereixen volar per sí mateixos.