Qüestió de mamelles

Un relat de: Sol_ixent

Varem conèixe'ns en un bar del centre un divendres de juliol a altes hores de la matinada, quan l'alcohol em permetia no posar censura a la meva perversa imaginació i ella ja devia estar farta d'espolsar-se els bavosos que tota la nit l'havien rondat. Quedava poca gent, i ho vaig tenir fàcil. Per casualitat em va mirar i em va somriure. Jo no m'ho vaig pensar dues vegades i vaig atacar, que en aquells moments no em feia gens de vergonya.

Com suposava, era estrangera. De tot el que va dir-me tan sols vaig comprendre que m'invitava a la seva habitació, però ja en vaig tenir prou. La pensió on s'allotjava era a cinc minuts de rellotge caminant, i en aquest curt trajecte va tenir l'amabilitat d'agafar-me la mà.

La seva habitació estava a la primera planta: perfecte. Encara no havia ni tancat la porta que ella ja em buscava els sostenidors per sota de la samarreta. En menys de dos segons els tenia fora i m'estava xarrupant ferventment els mugrons, que instantàniament se'm van posar durs. Jo li vaig treure tant ràpid com vaig poder aquell vestidet negre cenyidet, i vaig comprovar que a sota tan sols hi duia un minúscul tanga negre.

Una davant de l'altra, nues, amb el sexe ardent i els pits a punt d'esclatar, vam començar a besar-nos. Mai ningú m'ho havia fet amb aquella passió, però alhora tendresa. Es notava de lluny que ella en això del sexe era tota una especialista.

Les seves mans i la seva llengua furgaven dins meu i em feien xisclar de plaer, que era desmesurat. No em tallava gens, volia fer-li saber que m'agradava, i així no afluixava el ritme. Jo anava fent el que podia, li anava acariciant els pits, les cames, les cuixes, els cabells... però semblava no importar-li que hagués adoptat aquella actitud passiva de rebre molt i donar poc.

*

Ella va esfumar-se com la boira el dia següent. Vaig despertar amb el plaer encara entre les cuixes i els llençols blancs acariciant-me el cos nu. Sola, però amb un somriure permanent a la cara. Era la primera vegada que follava tants cops i tant bé, gaudint cada orgasme amb la mateixa intensitat... n'estic segura que aquella màquina sexual de pits perfectes i cos d'escàndol m'havia descobert aquell punt erogen del qual havia llegit molt, però que pensava que era tan sols literatura.

Comentaris

  • Despreocupació[Ofensiu]
    surina | 24-08-2008

    Alegria de viure és el que m'ha trasmet aquest escrit. Vitalitat, despreocupació, ganes de gaudir d'un moment de passió. Enhorabona!

  • potser sí[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 19-08-2008

    que el titol és una mica fluixet, tenint en compte l'alt registre del relat, per com està escrit, amb un toc de senzilla ironia, i la felicitat que irradia tot ell, com una crónica mundana que t'ha fet canviar de rumb en aquesta vida, la de la protagonista.
    Contagía ganes de viure, estiguis d'acord o no amb aquesta relació, (no per mi, que jo també en tinc algun de lesbic)

    Una abraçada.

    Ferran

  • Eiiii![Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 23-07-2008 | Valoració: 10

    El sexe descrit amb la passió que li correspon! Molt bon relat, aquest, encara que no sé si tot és qüestió de mamelles. Els altres "sensors corporals" hi tindran alguna cosa a dir, per descomptat! Com sempre, un relat polit i ben redactat que destaca pel llistó literari. En efecte, l'història no és precisament molt original o innovadora: és la crònica d'una nit de marxa. Ara bé, el que de veritat pesa en aquest text és el "com" ha estat escrit, és a dir: l'estil narratiu. És un text ben elaborat i distret, que diu les coses clares, obvia els complexos i perfila la passió.

    Gràcies per aquest relat i per tots els teus comentaris, Sol_ixent! Trobar-ne un de teu és sempre gratificant!

    Una abraçadassa!

    V.

  • passió[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 23-07-2008 | Valoració: 10

    M'agradat llegir el teu relat ple de força i passió. I sobretot, el darrer parràgraf.
    A molta gent li costa trobar el punt erogen i participar-ho. Em sembla que uns grams de lentitud i sensibilitat ajuden.

  • Sol_ixent | 23-07-2008

    Ok, aceptamos: "Capollets amorosos". El títol sona bé, m'agrada!

    Petons!!!

  • Ho deixem en...[Ofensiu]
    rnbonet | 22-07-2008

    ... "Qüestió de capollets amorosos"?
    Sense ser directes, ni excessivament expressius. Amb un puntet irònic. Quedaria bé, no?
    Salut i rebolica, xicona!

  • Sol_ixent | 22-07-2008

    Doncs a mi, què vols que et digui? "Qüestió de clítoris" tampoc em convenç.

    Així que el deixo com està, que a mi el títol si que m'agrada!

    Salut!!!!
    Sol_ixent

  • És un molt bon...[Ofensiu]
    rnbonet | 18-07-2008

    ...repte. Sóc, també, del mateix parèixer de l'angie: el títol no em fa el pes.
    Possiblement caldria ser més directe i anomenar una xicoteta part al nord d'un trau de l'anatomia femenina. Mantenint el "Qüestió de..." (Recorde un meu "Qüestió de bolets")
    O sóc massa directe o seria excessivament explícit? O em faig 'propaganda'? O les tres coses alhora?
    Mentre decideixes, xicona,... salut i rebolica!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

141 Relats

441 Comentaris

129907 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)