L'estafa de l'amor

Un relat de: Sol_ixent
Fent el canvi d’armari, descobreixes al fons d’un calaix aquell top de tul negre que tan sexi et feia sentir i que ell tant deia que li agradava. El duies el primer dia que us vau conèixer en persona després d’aquells contactes inicials a través d’una coneguda xarxa social.

Semblava l’home ideal: atractiu, educat, discret. Mai portava cap peça de roba que no fos d’una marca reconeguda i sempre feia olor de perfum car.

Tanmateix, en aquells sis mesos de relació no et va presentar cap amic seu ni familiar. Amb l’excusa que estaven molt ocupats o vivien lluny anaven passant els dies, però tu no ho veies estrany perquè estaves encegada per allò que creies que era amor.

I d’un dia per l’altre, sense avisar, se’l va empassar la terra. Es va canviar el número de telèfon, va deixar el pis i va buidar el compte que teníeu en comú, on ell havia posat una quantitat simbòlica i tu hi havies guardat tots els estalvis acumulats durant anys. L’excusa era ajuntar prou diners per pagar l’entrada d’una casa al Pirineu, el vostre somni.

Avui, esmorzant al bar de cada dia, gairebé t’has ennuegat amb el cafè en veure la seva foto a la portada del diari. «L’estafador de l’amor denunciat per vint dones», deia el titular. I el text relatava la teva història i la de totes aquestes altres: noi guapo contacta noia per xarxes socials, es coneixen, comencen una relació, fan plans junts… i de cop i volta ell desapareix i ella es queda sola i sense diners.

No saps si posar-te a riure o a plorar. L’únic que ara et queda clar és que ell és un artista, excel·leix en la tècnica de seduir, és un gran virtuós!

Comentaris

  • La xarxa social. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 17-11-2021 | Valoració: 10


    Els estafadors aprofiten al màxim per a enganyar a les persones. Un estafador fa de l'impossible, tot el possible. Així va enganyar amb un pla i ella es va quedar sense diners.
    Un relat molt ben plantejat i directe.
    Et recomane l'últim poema que tinc editat "Entre la tardor". Quan pugues i tingues temps. Gràcies.
    Salutacions.

  • Riure O plorar?[Ofensiu]
    Prou bé | 17-11-2021

    No sé, crec que enfadar-se molt, moltíssim seria una reacció raonable! No amb ella per haver cregut el l'amor, però sí amb ell que és un delinqüent de primer ordre i el fet de ser-ne un virtuós no el disculpa ni poc ni gens!
    Molt ben escrit i descrit! M'ha agradat com a relat.
    Amb total cordialitat

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

140 Relats

441 Comentaris

129686 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)