Retorn als escenaris

Un relat de: Sol_ixent
Bob Guitarr és un artista d’abast internacional que retorna als escenaris després de dos anys. Cansat de les gires mundials maratonianes i decidit a curar-se definitivament de la seva addicció a algunes substàncies químiques, va prendre's un any sabàtic, que al final va acabar sent dos, per entrar en un dels centres de rehabilitació més prestigiosos d'Europa i centrar-se en la seva família un cop s’hagués recuperat.

Demà a la nit té un multitudinari concert a Rússia, que ha estat anunciat des de fa mesos en totes les plataformes. Excepcionalment, viatja sol, ja que un assumpte familiar va requerir anit la seva presència al Regne Unit. La resta de l'equip ja és allà.

Quan li van comunicar la notícia va pensar que era broma. Un concert allà, a l'aire lliure, a ple hivern, on el fred és inaguantable... Però ja se sap que tot és possible en aquest món de la faràndula!

L'avió ha de sortir a la una del migdia. Bob arriba a la terminal de l'aeroport de Manchester a dos quarts d'onze, amb temps de sobres per facturar i anar a fer un cafè.

El vol surt amb puntualitat britànica i un cop tots els passatgers han embarcat i són a dins de l'avió, el so de la turbina petant amb força i la sensació a l'estómac de quan s'enlaira el vehicle, el fan sentir que tot torna a la seva rutina anterior. No pot evitar esbossar un tímid somriure, fins ara no havia estat conscient de com trobava a faltar la seva anterior vida i professió!

A causa del cansament i tràfec dels últims dies, cau adormit en portar no més de deu minuts sobrevolant Terra.

L'hostessa li toca el braç quan l'avió està a punt d'aterrar a destí en un idioma que no entén gens. Desperta espantat.

Un cop ha desembarcat, Bob es pregunta on deu estar tot el batibull. No veu seguidors ni ningú que l'esperi. Estranyat, consulta la seva agenda, i un sotrac al cor fa adonar-lo que es troba en destinació errònia: hi posa Múrcia en comptes de Rússia!

Comentaris

  • Retorn "accidentat"[Ofensiu]
    Prou bé | 27-09-2022

    Tot sona igual i, a vegades, no ve d'un pam!
    Encara que aquest cop...
    Un bon relat amb un final divertit i sorpresa. S'agraeix.
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

141 Relats

441 Comentaris

129896 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)