Pressa per estimar

Un relat de: Magda Garcia
Amb els humans com atracció estel•lar. Aquest era el nom de l’espectacle. Una lona circular aixoplugava el públic. Veïns plens de vida es van distribuir en diverses files. La música ambient, cada cop més present i amb més volum, va aconseguir silenciar-los.

En aquell moment Manuel va aparèixer en escena donant-los la benvinguda. Sense més preàmbuls va recitar uns sentits versos declarant un profund amor, fins aleshores silenciat, a la seva veïna. Les seves paraules, sinceres, van emocionar el poble sencer.
Carmen li va somriure agraïda amb ulls entollats.

Apropant-s'hi, va confessar ser l'autor dels cartells que havia enganxat per tots els carrers i places i també qui havia fet instal•lar la carpa. No podia deixar passar més temps sense dir-li què sentia per ella i sense poder-la estimar a ulls de tothom.

Comentaris

  • Agraïments [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 08-06-2023

    Bona vesprada, Magda: Gràcies per la teua opinió al meu relat El llibre tímid. Sí, li he posat bona fantasia. M'alegre que t'haja agradat.
    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT

  • Declaració d'amor[Ofensiu]

    Hi ha persones que tenen necessitat de declarar el seu amor als quatre vents, fent tot un espectacle. D'altres fent-t'ho en silenci, sense que ningú se n'adoni. El teu personatge és d'aquests primers i ho fa amb gran sentit de l'humor m'ha fet somriure i això ja és una bona manera de que jo comenci el dia...mercès! Magda.

  • Confiem en què...[Ofensiu]
    llpages | 07-06-2023 | Valoració: 10

    la Carmen correspongués positivament a les intencions masculines, que no passa sovint que es munti una carpa de circ i s'aplegui el veïnat per declarar-se, quina moguda! Un text fresc i simpàtic que potser inspirarà a futurs pretendents, hahaha! Molt bé, Magda!

  • Una declaració....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 07-06-2023

    d' amor fet públic, que no podia esperar. Digna d'una pel.lícula romàntica. Visca l'amor!, si senyor.

    Salutacions.

    Rosa.

  • Enamorament. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 06-06-2023 | Valoració: 10

    Un relat alegre i amorós, on denota que Manuel es va enamorar de Carmen. Amb els seus versos es va declarar totalment d'ella.
    Tota una història plena de sentiments.
    Enhorabona, Magda.
    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

492 Comentaris

38999 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.