L'impossible

Un relat de: Canela fina
Buscava desesperada trobar aquell home que la fes sentir a casa, es trobava immersa en la recerca intensiva per retrobar els somriures que li aportaven les paraules, les abraçades verdaderes, la necessitat de conversar sense pensar, de no haver de posar filtres, volia trobar la llar confortable que ja havia descobert que existia.
Cada nit un home diferent, cada dia una nova decepció.
Se sentia amb el cos satisfet de sexe, el pensament buit, fredor.
S’ho havia pres com un repte, trobar l’impossible. El passat no existeix en el futur, el present serà passat i ella, entossudida a buscar l’impossible per tenir un futur.
Tots la volien, tots els homes la volien; ella només els deixava jeure un cop al seu llit. Se’ls follava apassionada amb la intenció de sentir que se li omplia el cor però només li atrapaven el cos, res més.
Sexe dur, sexe vainilla, cossos forts, petits, grans, delicats, apassionats, barroers... Cap home la feia esborronar.
Era una nit d’hivern boirosa, va agafar el cotxe, brillava l’asfalt a punt de glaçar-se. Havia quedat amb un home, no el coneixia, se sentia inquieta però igualment va anar a casa seva.
Li va obrir la porta amb desig a la mirada, ella el va correspondre amb un somriure congelat. Duia les mitges amb lligacama i botes de taló alt per sentir-se més segura, quan s’asseia creuava les cames i ensenyava la blonda de la mitja, bevia una copa de vi amb la mirada fixada en la foscor dels ulls d’aquell home que ja cremava per dins. Tenia les mans robustes, era fort, desitjava posar-s’hi damunt i galopar-lo fins a fer-lo embogir. Va separar les cames per convidar-lo mentre jugava amb els cabells embolicant-se els rínxols, es mossegava el llavi, roïna.
No va esperar, la va pujar d’una revolada damunt el taulell de la cuina i li va arrencar les calces, notava el marbre dur sota el cul mentre la penetrava amb força. Ni una paraula, mirada intensa, rabiosa. Li agafava el coll amb la mà, en algun moment va patir per si l’acabaria ofegant, el va agafar amb força pel canell per demostrar-li que hi havia límits, ho va entendre i la va alliberar. Absolutament sotmesa a la força d’aquell home, barreja estranya entre desig boig i inseguretat.
La va portar a l’habitació agafada per la cintura, muntada sobre seu, encara l’un dins l’altre, damunt del llit la va girar d’esquena d’una revolada i li va obrir el sexe per llepar-li, el tenia enrogit per la duresa amb que l’havia envestit. Li agafava els cabells fent-li arquejar l’esquena, el punt just de tibantor. La va omplir de nou. Tenia les cuixes molles però no li regalava ni un descans, ella brollava i ell continuava prenent-la mentre li amarava les cames. Tenia la sensació de lleugeresa, li manejava el cos com si fos aire. Amb les cames obertes, immobilitzada, les mans clavades al matalàs, se li va posar a damunt. Els pits li saltaven esverats, caòtics, el cap contra el capçal marcant el ritme, li agradava sentir la duresa a la pell, la feia present, li recordava la realitat. Se sentia viva.
Amb les dues mans li va agafar els pits per omplir-los de semen, proferint tan sols un esbufec i se’n va anar, deixant-la enrojolada de plaer amb les cames obertes i la mirada absorta. Sentia córrer l’aigua al bany, els petons que havia anhelat estaven desapareixent abans de començar-los a fer, s’allunyaven amb el so d’aquella dutxa que ella ni tan sols compartiria.
Es va vestir i se’n va anar.
Aquesta era la realitat, el present que vivia, les marques a la pell que apareixien l’endemà per recordar-li que encara no, no havia aparegut l’home que la faria sentir altre cop a casa, l’impossible.

Comentaris

  • Aviraj[Ofensiu]
    Aviraj_21 | 18-12-2019

    Nice Work...


    If You Find Love Whatsapp Status Video So I Sure You Definatly Like Our Collaction.


    Hey Guys We Provide Latest Collaction Of Sad Whatsapp Status Video So Don't West Time And Visit Now.


    Download Latest And Unique Romantic Whatsapp Status Video SO Visit This Link.

  • Trista excitació[Ofensiu]
    Akeron343 | 17-12-2019 | Valoració: 10

    És curiós com, quan un és conscient que l'horitzó cap a on busca caminar és molt difícil o ratlla l'utopia, o simplement no depen només de tu, deia que és curiós, com tendim a rebaixar expectatives/objectius (potser una adaptació emocional per a la supervivència) durant la recerca.
    Com dir "algun dia voldria trobar, però mentrestant..."

    El sexe, el desig ens omple, ens fa sentir vius intensament durant el flirteig (diguem-ne així), i durant la pràctica. És foc, és màgia, és fantasia, és vida pura. Però l'instant després, si no hi ha amor/escalfor/empatia/carinyo, per a mi ens exposa a un buit esfereïdor, ens fa palesa una sol·litut que fereix. Certament, el sexe és el sexe, l'amor és l'amor, però no hi ha res en aquest món com una carícia d'amor (donar-la i rebre-la) d'algú que desitges i et desitja.
    He parlat de buit esfereïdor, però ara pensava que no sabria dir què em fa més por, si sentir aquest buit, o quan comences a acostumar-t'hi i ja no t'afecta.

    En general crec (potser pel meu tarannà auto exigent) que gairebé totes les situacions vitals ens brinden benestar i mancança alhora, i que trobar "el teu lloc al món" és en gran mesura un atemperar anhels i gaudir del que tens.

    M'estic allargant molt. M'allargaria molt més però vaig acabant.
    Empatitzo totalment amb la protagonista, en el sentit que jo també, sempre he cercat aquest "sentir-me a casa", la diferència és que no m'hi he sentit mai amb ningú. He viscut les meves relacions com un intens cercar aquell graó següent que no he sabut assolir i que he viscut sempre com a profund fracàs meu. I com la protagonista, he centrat en el sexe, una de les principals "vàlvules de sortida".

    Resumint, que aquest fantàstic relat m'excita, em posa davant dels ulls dues realitats de la meva vida, que en definitiva, no deixen de ser la recerca de la felicitat, no?
    Felicitats pel relat, Canela.

  • Aviraj_21 | 16-12-2019 | Valoració: 10


    Nice Work...

    2000+ Whatsapp group links

    Best Comments On Girl Pic

    Attitude Whatsapp Status Video

  • Gràcies...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 15-12-2019

    Gràcies Canela fina, per la teua visita i pel teu amable comentari... "Mirades".
    Una salutació.
    Perla de vellut

  • Genial...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 15-12-2019 | Valoració: 10

    Aqueix impossible, s'ha convertit en una reacció molt satisfactòria i atrevida.
    M'ha agradat molt com ho descrius tot, el qual és molt entretingut i amb molt de sexe brut.
    La meua enhorabona.
    Perla de vellut

  • Qüestió de mètode[Ofensiu]
    kefas | 13-12-2019


    Amb poques paraules ho diu el rector de kefasona

    Si un baró vols conquistar
    amb amor que mai s’acaba
    no comencis per la fava
    comença pel paladar

    He estat assajant el mètode que proposes per si, arribat el cas, l’hagués de practicar. No me’n he sortit. Ha vingut de poc que no acabo a urgències.

  • La vacuïtat[Ofensiu]
    touchyourbottom | 11-12-2019

    En les relacions merament físiques, perquè no deixen de ser animals, i amb tot el respecte als animals (que sóc vegana). Els 'humans', en ser 'evolucionats', sembla que cerquem quelcom més que una còpula, tot i haver creat fantasies i diversitat de postures i desitjos sovint apresos en films, com el típic polvo a la cuina. No és crítica, és observació. Jujtar, cadascú que s'ho faci a casa seva (la seva ment i cor).
    Si la protagonista cerca l'home ideal ha de saber primer ser ella complerta. I, segons com, atraure des de dins el que demana, però sent ja des de dins així. Si emet vibracions sexuals d'erotisme només físic no anirà més enllà.
    És clar que és un relat...

    La cosa bona de la satisfacció de sentits, si més no, ja la té. Menus da una pièdra, ;)

    tyb

  • Possible però molt difícil[Ofensiu]
    Montseblanc | 10-12-2019

    Quan has tingut un home que t’ha fet sentir que eres a casa és molt difícil continuar vivint sense tenir-lo. La teva protagonista el busca, immersa en la desesperació de la pèrdua, però potser li caldria un dia sense sexe, aturar-se i pensar. De vegades, en tota una vida, només hi ha un home d’aquests. I si n’hi ha d’haver més potser la manera de buscar-lo no és aquesta cerca a través del sexe. Aquest no és el camí per tornar a casa. Calen paraules, moltes paraules, mirades, moltes mirades… És com qui planta una llavor a la terra apropiada, que la rega, la mima, la va fent créixer cada dia i al final veu si la planta donarà fruïts o no… I, sobretot, són els petons els que ens han de portar a casa de nou. En la nit de sexe de la teva protagonista, no n’hi ha hagut, per molt que els cossos hagin gaudit, ha mancat el més important, els petons, el lliurament més íntim de tots si es fa de tot cor i sense cap barrera. Aquesta és la realitat que el teu relat expressa meravellosament bé. Quan trobi un home que la besi de tot cor, sense pensar en res més, només buscant l’acte de la besada, donar i rebre l’alè de les ànimes, un gest únic i perfecte, ella sabrà que potser ha trobat el camí cap a casa.

  • Atlantis | 08-12-2019

    La tàctica i l'estratègia no la conec, crec que és l'obertura del què busques i molta dosis de sort.

  • Ben descrit[Ofensiu]
    Atlantis | 08-12-2019

    Ja et vaig comentar un dia i et vaig dir que em semblava massa explícit com escrivies. En aquest relat m'haig de contradir. M'ha agradat molt tal com el descrius. Perquè és d'una manera clara però no repetitiva. m'ha semblat veure una pel.li que en diríem una mica "forta" però ben feta. Sí, descrius també la decepció del personatge, quan el que busca és una altre cosa. Potser un sexe semblant però amb una comunió més Espiritual?, amorosa? amb complicitat? amb tendresa?...Amb tendresa per mi, no ha de ser necessàriament més suau, pot ser també fort, passional,,,, no hi ha alguna cosa d'animal en el sexe? però falta aquesta comunicació, que a vegades, només a vegades, es troba.

    Jo tinc un poema que diu:

    No entenc el sexe sense amor
    perquè sempre he amat
    els braços i les cames,
    el sexe de l'amant.....

    Per què crec que hi pot haver sexe sense ser l'amor de la teva vida però amb estimació per l'altre, pel seu cos, per tot el que porta a dins i no coneixes, per la gratitud de fer-te gaudir...,,,... Ufff m'hi enrotllat una mica, però parlar del sexe no és fàcil i tampoc sé si s'ha entès el que vull dir.

    De totes maneres Canela, volia dir que la descripció que has fet en aquest relat literàriament m'ha agradat.

    Una abraçada

  • Senyors[Ofensiu]
    Canela fina | 08-12-2019

    M'alegra haver creat debat entre vostès, escrit per crear emocions i veig que n'he generat, per tant, objectiu aconseguit!
    Aquest relat és tan sols una mostra del què pot ser la desesperació, l'error, el sexe salvatge per aconseguir apaivagar ferides, simplement una ficció que pot representar realitat. Les dones poden ser promíscues i s'equivoquen també en l'estratègia de vegades. Prenguint-sho com el que és, una explosió d'emocions dins d'un moment de sexe salvatge.
    Una abraçada a tots ;)

  • Tàctica[Ofensiu]
    SrGarcia | 08-12-2019

    Senyor Nil: em sembla que he entès bé el significat de la paraula "Brutal". Segons l'accepció del diccionari:"d'una violència salvatge.". El relat és així.

    Senyora Canela Fina: em diu "totes les dones tenen dret a la promiscuïtat si així ho desitgen el problema és quan busquen amor i l'anomenen sexe".
    No sé que dir. Les dones teniu drets igual que qualsevol.
    Molts anys de la meva vida vaig ser jugador d'escacs (dolent) vaig aprendre que la tàctica i l'estratègia valien tant com el joc psicològic.
    Afegeixes: "confusions que es poden permetre en moments complicats de la vida, no creus?" Sí, ho crec. També crec que confusions, com menys millor. És cosa de tàctica; se sol entendre que les dones en sabeu més. Ja es veu que no sempre és així.

  • La recerca[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 08-12-2019 | Valoració: 10

    Ella cerca i viu, a la seva manera viu cercant. És una manera de viure intensa, plaent. Espero de tot cor que trobi la resposta als seus dubtes, que sinó, podria petar! Una forta abraçada.

    Aleix

  • Hi afegeixo...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 08-12-2019 | Valoració: 10

    Sr Garcia, Quan jo dic brutal! , no em referia pas a si és del meu gust o no l'actitud de la noia. Ho dic perquè en cap moment he exposat el meu judici, i menys una persona com ara jo.
    Brutal, si ho cerca al diccionari li donarà aquesta definició: Propi de les bèsties.Semblant a una bèstia, d'una violència salvatge.Brut, animal irracional.Propi de l'ésser humà en la seva condició d'animal.
    El que si voldria ressaltar és que dins l'inconscient dels homes hi ha encara una percepció masclista en jutjar negativament aquest procedir quan és exercit per una dona... Ens els fons per a un home només és santa o ha d'ésser-ho la mare, l'esposa, la germana i la filla! La resta carn de passar-ho bé! I en canvi, fa molt varonil i és d'envejar i premiat quan un home és una bestia sexual.

  • Matar tot el que és gras[Ofensiu]
    SrGarcia | 08-12-2019

    El Nil, sempre tan agut, en diu "Brutal"; li alabo el gust.
    Aquesta noia potser era una mica massa promiscua. Li recomanaria una mica de tranquil·litat, una paciència de caçador. No es pot matar tot el que és gras; cal paciència, s'ha de caminar pels camins del temps al centre de l'ocasió.
    Em sembla que l'actitud de la protagonista té un nom en psiquiatria; no sé ni vull saber quin és.

  • Brutal![Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 08-12-2019 | Valoració: 10

    He de donar-te la meva enhorabona per aquest relat tant magnífic que has penjat a R.C. Un Relat que per la seu alt voltatge m'ha tingut arrapat del començ fins al final. I a més amés m'ha captivat moltíssim les sensacions de caire emocional que experimenta el personatge femení, confluint amb les d'indole merament físic. En certa manera aquest procedir no dista gaire lluny de moltes situacions en que ens trobem els homes gais que som promiscuos.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Canela fina

Canela fina

48 Relats

291 Comentaris

58016 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Sempre he tingut la necessitat d'escriure, m'allibera.
Generar emocions en l'altre em fa sentir bé, per egocentrisme possiblement o potser per altruisme, m'agrada que la gent del meu voltant se senti a gust. Ves a saber...
Per cert, penso continuar utilitzant accents diacrítics, em declaro insubmisa a la nova normativa