Ets la meva sirena

Un relat de: Sol_ixent

Per casualitat, et veig caminant per la sorra, arran de mar, abillada amb un preciós vestit blanc. Els teus cabells llargs clars, rinxolats i esbullats pel vent, m'enlluernen. De ben segur que la seva claror queda reverberada en les onades que passen prop teu.

Sóc un "voyeur" anònim que no et coneix però t'admira, que et va clissar de primeres, aquella nit de Sant Joan de ja fa més de tres anys, en aquell bar, i que ja mai més se t'ha pogut treure del cap. De fet, dubto que cap mascle sigui capaç de resistir-se als teus encants: el teu somriure, els teus ulls, el teu cos exuberant, atestat de corbes sinuoses... ets la dona perfecta, no en tinc cap mena de dubte.
Tot plegat sembla tret d'una situació de còmic... jo sóc el típic noi amb ulleres, estudiós, tímid i bona persona -seria incapaç d'exercir la perfídia amb algú- , i tu ets la típica "dona deu" -o "mujer diez", com tu ho prefereixis-, que pot tenir tot i més del que desitgi. Mai podré dirigir-te la paraula, perquè mai em trauré els complexes i la inseguretat de sobre, malauradament.

Des de la meva tovallola, a uns deu metres lluny de tu, tinc una visió totalment panoràmica de la situació. En veig moltes, de persones, però tu ets la que destaca per dessobre de tot i tothom. Ai! El que donaria jo ara mateix per estar allà, prop teu... agafant-te de la mà o dient-te coses maques a cau d'orella, tal i com us agrada a les dones... però, m'haig de conformar en veure't, a passejant-te com una sirena, la meva sireneta! Ara veig que t'allunyes... ha estat un plaer veure't, sens dubte. Ara, vaig a refrescar-me una mica a l'aigua, que m'ha agafat de cop una calorada...

Comentaris

  • hi ha um món...[Ofensiu]
    Capdelin | 28-06-2006 | Valoració: 10

    que no és al nostre abast... perquè el món no està fet a mida d'algú en concret. No tan sols el cos d'una exuberant noia no està al nostre abast... hi ha milers de coses: cert cotxe, cert televisor, aparells digitals luxosos, cases caríssimes, vacances exòtiques, vestits, sabates i mil coses més...
    La felicitat no és allò que desitges, sinó allò que acceptes i estimes.
    potser aquella altra noia més senzilla vora teu... és una sirena disfressada de normalitat, noia-7...
    Una abraçada.

  • Gràcies pel teu comentari[Ofensiu]
    nousica | 27-06-2006

    Gràcies pel teu comentqri al meu relat. Aquest teu em produeix una mica de "rabia". Per què algunes persones no es creuen mereixedores de la felicitat? per què no proven a atrevir-se? Ens perdem tantes coses tots plegats a causa d'això!
    Una abraçada

  • Per a Jeremies[Ofensiu]
    Sol_ixent | 27-06-2006

    En el moment en què vaig corregi-lo, vaig passar per alt la frase, si que seria:

    "i ara m'he de conformar en veure't, passejant-te com una sirena".

    Coses de les presses....

    Sol_ixent

  • Alguna vegada...[Ofensiu]
    AVERROIS | 26-06-2006 | Valoració: 10

    ...ser una noia maca, com la del teu relat, comporta haver d'aguantar als més creguts, "xulos" i poca-vegonyes del mercat. Tú ho deus saber.
    El protagonista del teu relat, no ho sabrà mai, però aquella noia que està espiant, realment l'estava esperant a ell. Així és la vida, sinó lluites no ho aconsegueixes.
    Una abraçada.

  • M'agrada molt com descrius els sentiments.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 26-06-2006

    Aquest relat ja em va agradar molt quan el vaig llegir al repte. M'agrada com descrius el sentiment de l'amant platònic que es mira de lluny la seva mussa.
    Només em sona rara una de les últimes expressions:
    "...però, m'haig de conformar en veure't, a passejant-te com una sirena, la meva sireneta!"
    Aquest a passejant-te" no l'acabo d'agafar.
    Però a banda d'això el relat és intens i està molt ben escrit.
    No t'havia llegit mai i a partir d'ara ho penso fer més.

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

140 Relats

441 Comentaris

129877 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)