Bessó

Un relat de: Magda Garcia
Quina decepció -vaig pensar- en descobrir-lo des de la finestra de l’aula morrejant-se d’amagat enmig del campus amb una jove tenyida de rosa. D’un rosa fúcsia molt estrident que es veia d’una hora lluny.
Ell que deia estimar-me. Quin malparit.
Em va caure als peus. Al terra. Com si caigués a un pàrquing subterrani de tres plantes i es quedés allí per sempre més. Al subsòl més profund de la meva estima. El vaig odiar infinitament durant molt de temps.
Durant setmanes no vaig respondre a les seves trucades. S'havia acabat per a mi. Va costar-me superar-ho. I encara hi pensava anys després. Hi havia alguna cosa que no acabava d’entendre perquè semblava que tot anés bé entre nosaltres. Però el temps em va ajudar a girar full.
No va ser fins anys després, fa poc, que vaig descobrir, a través d'uns amics comuns, i de pura-pura casualitat, que tenia un germà bessó.
Igualet, igualet.

Comentaris

  • Això s'avisa![Ofensiu]
    Marina i punt | 09-11-2022

    Ostres, ja ho hauria pogut explicar, oi?
    Final sorprenent, tot i l'avís del títol.

    Salutacions

    Marina

  • Bessó![Ofensiu]
    Prou bé | 09-11-2022

    Ni el títol m'ha fet caure en el final! Ben escrit els sentiments expressats amaguen el misteri!
    Un bon relat!
    Amb total cordialitat

  • Sorpresa...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 09-11-2022

    que m'ha deixat amb la boca oberta. Tant patiment i odi, per un fet insòlit i desconegut per a tu.
    Les sorpreses de la vida. Què hi farem!

    Entretingut aquest relat Magda. Et seguiré llegint.

    Salutacions.

    Rosa.

  • L'odi[Ofensiu]
    Helena Sauras Matheu | 09-11-2022 | Valoració: 10

    Bon dia, Magda Garcia:

    M'ha agradat la teua manera d'escriure. Expliques molt bé el que sent la protagonista, que a banda es molt rancuniosa com demostra la frase: "el vaig odiar infinitament durant molt de temps".
    Ara bé, el final és sorprenent: un germà bessó! Qui ho anava a dir! En aquest moment, penso cap a ell amb pena, perquè si la relació podia haver anat bé, per culpa d'aquesta anècdota, acaba fatal.

    Una abraçada i fins la propera,

    Helena

  • Sorpresa?[Ofensiu]
    llpages | 09-11-2022 | Valoració: 10

    Ja és tenir mala sort que en cap moment de la relació no sortís el tema del germà bessó, ni per amics o coneguts comuns, però a vegades les circumstàncies no afavoreixen el que sembla obvi. Un relat curt i ben trenat, fins al final et manté encuriosit. Enhorabona, Magda!

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

147 Relats

492 Comentaris

38958 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya dos anys consecutius (abril 2023 i 2024) per votació popular del personal de l'administració.

També he obtingut el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) dos anys consecutius (2022 i 2023).

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.