Detall intervenció

Vols escriure? De debò? (Fes clic AQUÍ!)

Intervenció de: Teresa Saborit | 15-09-2023



«Vull escriure, però no sé què escriure.»
«Vull escriure, però no tinc temps.»
«Vull escriure, però avui no estic inspirat.»
«Vull escriure, però...»

Et sona?

BENVINGUT A VULLESCRIURE, RELATAIRE!

S'acosta la tardor i VullEscriure es prepara per obrir de nou les seves portes: aquest any estrenarem la 12a temporada!

Benvingut a la web dels escriptors «però»: els escriptors a qui res fa més feliç que escriure, però sempre acaben trobant l'excusa perfecta per no teclejar ni una línia (hehe).

Vols aprendre a escriure? Escriu. Aquest és el secret més ben guardat de qualsevol escriptor. A VullEscriure som uns apassionats de les lletres: ens agrada escriure, volem escriure, escrivim... I volem que tu també escriguis!

Els nostres experts en la matèria han estat investigant durant mesos en les seves biblioteques i han trobat el remei infal·lible: La Crida. Cada setmana, una nova proposta per escriure. Cada setmana, l'opció d'intercanviar comentaris amb un grup d'escriptors fantàstics. A final de temporada, la possibilitat de participar en un llibre que publicarem per Sant Jordi i que editarem entre tots (disseny de coberta, correcció professional... serà com ser editor per uns dies!).

Vols deixar de ser un escriptor «però»? Vols convertir-te en un escriptor «de debò»? Apunta't a la nova temporada de VullEscriure!

Què inclou la inscripció a la 12a temporada de VullEscriure?
- 15 Crides de la setmana (d'octubre a febrer: la primera Crida serà el 5 d’octubre!)
- Intercanvi de comentaris
- I la possibilitat de participar en un llibre per Sant Jordi!

NOVETATS d’aquesta temporada!
- Aquest any, cada enunciat vindrà apadrinat per la vida d’una dona que ha fet Història (15 en total: el món no seria com és avui, si elles no haguessin existit!)
- Per Nadal podràs participar a l’«Amic invisible literari» (participa-hi per rebre un text escrit expressament per a tu!)
- Organitzarem 3 trobades: 2 de virtuals i 1 de presencial!
* 01/10/2023 (virtual) – Just abans de començar la nova temporada, per descobrir tots els secrets de la web!
* 13/01/2024 (virtual) – Just després de Reis, per celebrar el nou any!
* Durant el mes d’abril (presencial) – Per poder desitjar-nos en persona un bon Sant Jordi!

Gestionarem les inscripcions a través de «La Llibreta Vermella» (la nostra casa mare: els veterans ja la coneixeu, he, he).

ATENCIÓ! Només per un temps limitat, aprofita l’oferta especial en motiu de La Setmana del Llibre en Català i inscriu-te amb un 5% de descompte! Fes clic a l'enllaç i reserva ara la teva plaça (oferta vàlida fins el 17/09/2023): Inscripcions


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.